Begane grond tuinappartement in het centrum van het dorp Champéry 2,5 kamers

Champéry
Appartement • 2.5 kamer(s) • 59 m² • referentie: Antheme
Prijs op aanvraag
Avanthay Vastgoed - Champéry

Charmant gelijkvloers appartement met tuin, ideaal gelegen in het hart van het pittoreske dorpje Champéry. Deze residentie met 2,5 kamers ligt letterlijk op korte loopafstand van alle voorzieningen.

Bij binnenkomst wordt u begroet door een garderobehal die leidt naar een gezellige loungeruimte met een open haard en een eethoek. Vanaf hier heeft u toegang tot een zonnig balkon en tuinterras, waardoor een binnen- en buitenruimte ontstaat, ideaal voor ontspanning en entertainment.

De keuken is netjes afgesloten en biedt een speciale ruimte voor het bereiden van maaltijden. De hoofdslaapkamer, op het zuiden, heeft een tweepersoonsbed, waardoor een warme en comfortabele sfeer ontstaat. De en-suite badkamer is voorzien van een douche en toilet.

Naast deze gastvrije leefruimte is deze woning verfraaid met een buitenparkeerplaats, kelder, skiruimte en gemeenschappelijke wasruimte, wat extra praktisch is.

Dit appartement in Champéry is een zeldzame kans om een pied-à-terre te bezitten in een levendig bergdorp. Mis de kans niet om het bergleven in deze prachtige omgeving te ervaren. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezoek te plannen en u het te laten ontdekken.

VERKOOP AAN TWEEDE HUIZEN EN BUITENLANDERS TOEGESTAAN

Ruimten

Kamers2.5
Balkons1
Parkeerplaatsen (buiten)1

Oppervlaktes

Woonkamer59 m²
Balkon
Lift
Voorzieningen verzameld door AI.
Parkeerplaats
Tuin

Champéry

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Onbelemmerd weergave op tuin
Zuid oriëntatie
SoortAppartement
Bouwjaar1995