Gebouw voor Kopen in Cala Serena, Spanje

Cala Serena
Gebouw • 25 kamer(s) • 25 bed. • 25 bad. • 1837 m² • referentie: BP-MA4423/10947
€ 4.400.000
Mallorca, ontdek deze uitzonderlijke investeringsmogelijkheid in een idyllische omgeving aan de prachtige zuidoostkust, direct aan de zee. Dit exclusieve gebouw bestaat uit 25 appartementen, momenteel in gebruik als aparthotel, en beschikt over een geldige hotelvergunning om maximaal 46 personen te huisvesten.

Elk van de 24 ruime appartementen bestaat uit een comfortabele woonkamer, een aparte tweepersoonsslaapkamer, een goed uitgeruste kitchenette, een moderne badkamer en een ruim terras. De meeste van deze appartementen bieden een spectaculair uitzicht op zee, zodat u elke ochtend kunt ontwaken met een uitzonderlijk panorama.

Bovendien heeft een extra appartement de vorm van een studio, met een veelzijdige leefruimte, een goed uitgeruste kitchenette, een eigen badkamer en een terras met gedeeltelijk uitzicht op zee. Elk appartement is individueel geïdentificeerd met een eigen kadastraal referentienummer, wat zorgt voor efficiënt beheer.

Het complex beschikt over een vredige tuin met een zwembad omringd door ligstoelen, met adembenemend uitzicht op zee. Een waar toevluchtsoord van ontspanning voor bewoners en bezoekers.

Deze investeringsmogelijkheid is dubbel aantrekkelijk, zowel voor hoteliers die een aparthotel in Mallorca willen beheren als voor investeerders die op zoek zijn naar een uitzonderlijke woning op een droomlocatie, met de optie om de appartementen individueel te verkopen.

Houd er rekening mee dat belastingen, notariskosten en registratiekosten niet zijn inbegrepen in de prijs; houd hier rekening mee in uw beslissing. Mis deze unieke kans niet om een stukje mediterraan paradijs te verwerven en te investeren in een veelbelovende toekomst.

Ruimten

Kamers25
Slaapkamers25
Badkamers25

Oppervlaktes

Woonkamer1837 m²
Airconditioning
Balkon
Gemeubileerd
Lift
Terras
Zwembad

Cala Serena

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens