Huis voor Kopen in Le Blanc, Frankrijk

Le Blanc
Huis • 2 kamer(s) • 1 bed. • 72 m² • referentie: 1427730
€ 49.900
iad France - Magalie Havart biedt: Te koop: Charmant huis van ongeveer 72m² in Le Blanc (36) met tuin en toegang aan de rand van Creuse - Ideaal voor vissers, Airbnb en tweede huis

Ontdek de charme van het leven aan de oevers van de Creuse met dit huis van ongeveer 72m² gelegen in Le Blanc. Een ideale ruimte voor visliefhebbers, Airbnb-investeerders of mensen die op zoek zijn naar een rustig tweede huis.

Huis van ongeveer 72m² met ontwikkelingspotentieel
Pittoreske tuin voor momenten van ontspanning
Toegang aan de oevers van de Creuse, een paradijs voor visliefhebbers.
Praktische indeling met entree, woonkamer, keuken, doucheruimte, toilet, wasruimte
Boven: een grote slaapkamer, een doucheruimte en een overloop
Voorzolder met uitbouwmogelijkheden
Recente kozijnen met dubbele beglazing en toegangsdeur
Sommige werkzaamheden moeten worden gepland, wat de mogelijkheid biedt om aan te passen aan uw voorkeuren

Op de begane grond leidt een uitnodigende inkomhal naar een lichte woonkamer, een functionele keuken, een doucheruimte, een toilet en een praktische wasruimte. Boven leidt een overloop naar een zeer grote slaapkamer en een extra doucheruimte. De zolder biedt extra ruimte voor uitbreidingsprojecten.

Deze woning is ideaal gelegen in Le Blanc en biedt een bevoorrechte toegang tot de natuurlijke schoonheid van de Creuse. Met zijn recente kozijnen met dubbele beglazing en toegangsdeur is het een veelbelovende investering voor wie zijn leefruimte wil personaliseren.

Voor meer informatie of om een bezoek in te plannen, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Bezoeken zijn 7 dagen per week mogelijk!

Makelaarskosten ten laste van de verkoper. Informatie over de energieclassificatie van deze woning: ENERGIEKLASSE F-index 387 en KLIMAATKLASSE F-index 85. Informatie over de risico's waaraan deze woning is blootgesteld, is beschikbaar op de website van Géorisques: www.georisques.gouv.fr. Deze onroerend goed advertentie werd geschreven onder de redactionele verantwoordelijkheid van mevrouw Magalie Havart EI (ID 66052), onafhankelijke vastgoedmakelaar (zonder holdingfondsen), handelsagent van de SAS I@D Frankrijk geregistreerd bij de RSAC van CHATEAUROUX onder het nummer 788956894, houder van de onroerend goed canvassing kaart namens het bedrijf I@D France SAS.

Ruimten

Kamers2
Slaapkamers1

Oppervlaktes

Woonkamer72 m²
Perceel190 m²
Voorzieningen verzameld door AI.
Tuin

Le Blanc

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Zicht op het platteland
Energie-efficiëntiegraad
F
387
Milieueffectbeoordeling (CO₂)
F
85