Bouwen met transformatiepotentieel

1445 Vuiteboeuf
Huis • 6.5 kamer(s) • 4 bed. • 2 bad. • 3de verdieping • referentie: BA-121685-3
€ 775.287
Prachtig gebouw gebouwd in 1840, doordrenkt van een charmante geschiedenis als herberg. Momenteel verdeeld in twee afzonderlijke woningen, biedt dit pand een aanzienlijk potentieel voor visionaire investeerders.

De eerste accommodatie, een ruime duplex, verwelkomt u zodra u binnenkomt met een gezellige eetkamer, gevolgd door een grote uitgeruste keuken. De woonkamer, met open haard, zorgt voor een warme sfeer, terwijl de aangrenzende veranda met uitzicht op de grote buitenruimte een groot terras, een fontein en een tuinhuisje omvat. Ideaal om te genieten van zonnige dagen en zomeravonden. U vindt er ook een doucheruimte en directe toegang tot de werkplaats, de technische ruimte, de stal en de schuur vanuit deze accommodatie.

De eerste verdieping van deze duplex wordt verdeeld door een hal, drie grote slaapkamers en een badkamer. Een royale opslagruimte kan ook creatief worden gebruikt op hetzelfde niveau. Op de tweede verdieping zijn een extra slaapkamer en een badkamer ingericht, met een trap die leidt naar een grote zolder met twee galeta's.

Dit vastgoed vertegenwoordigt een unieke investeringsmogelijkheid, met name door een uitbreiding te overwegen die een aanzienlijke meerwaarde zou kunnen opleveren, waardoor een aantrekkelijk huurrendement wordt gegarandeerd. Het schuurgedeelte, met zijn imposante volume, biedt ook een aanzienlijk exploitatiepotentieel, dat kan worden omgevormd tot commerciële ruimtes of nieuwe woningen, waardoor de algehele winstgevendheid van de investering wordt verhoogd.

Het perceel biedt ook twee grote buitengarages die momenteel worden verhuurd voor een totaal van CHF 180.-/maand, evenals verschillende buitenparkeerplaatsen beschikbaar. Opgemerkt moet worden dat er veel werk te verwachten is, wat de mogelijkheid biedt om deze investering te personaliseren en verder te verbeteren.

Mis deze unieke kans niet om eigenaar te worden van een veelzijdig pand, dat geschiedenis, charme en financieel potentieel combineert.

Ruimten

Kamers6.5
Slaapkamers4
Badkamers2

Oppervlaktes

Grondbezetting388 m²
Totaal752 m²

Vuiteboeuf

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Openbaar vervoer
Openbare parkeerplaats
Park
Station voor hogesnelheidstrein
Winkels
Southeast oriëntatie
SoortHuis
VoorwaardeRenovatie nodig
Bouwjaar1840
Renovatiejaar1984
VerwarmingRadiator, Brandstof