Huis voor Kopen in Barbeita, Portugal

Barbeita
Huis • 5 kamer(s) • 4 bed. • 6 bad. • 199 m² • referentie: ZMPT563066
€ 250.000
Woning ID: ZMPT563066

Woning ID: ZMPT563066

STONE HOUSE - Om te wonen of te investeren?

Deze villa is gelegen in Monção, Barbeita, een parochie grenzend aan Spanje, Galicië, meer bepaald met de provincie Pontevedra.

Monção is een Portugees grensdorp in de subregio Alto Minho, behorend tot de regio Norte en het district Viana do Castelo.

De gemeente grenst in het noorden aan de Spaanse regio Galicië, in het oosten aan de gemeente Melgaço, in het zuiden aan Arcos de Valdevez, in het zuidwesten aan Paredes de Coura en in het westen aan Valença.

Onroerend goed | Karakteristieke elementen en afmetingen

Dit huis van unieke constructie, robuuste architectuur, tijdloos, met dikke stenen muren en grote blootstelling aan de zon, werd gebouwd op de ruïnes van oude gebouwen.

Rustiek ogende materialen en goed verlichte en geventileerde omgevingen waar natuurlijk licht vrij stroomt, overheersen.

Het heeft 3 fronten, is leeg, leeg en beslaat een bruto bouwoppervlakte van 281,5 m2 verdeeld over 3 verdiepingen:

Verdieping -1 (zie plattegrond 3); Verdieping 0 (zie plattegrond 3); Verdieping 1 (zie plattegrond 4)

In zijn laatste gebruik fungeerde het als een restaurant ("Ponte Velha" – Restaurant/Taberna) en vinden we de volgende ruimtes:

Taverne; Bar; Keuken; Verzamelplaats; Verkeersruimte; Woonkamer; Eetkamer; Sanitaire voorzieningen (diverse); Terras; Hal; Kroon; Voorraadkamer; Technische ruimte; Magazijn; Kantoor en opslag.

Buiten is er ook een kleine patio waar we momenteel de houtoven vinden.

NOTITIE:
Gebruiksvergunning 149/2014, Eten en drinken met optie tot conversie naar woningen.

Toegankelijkheid | Parkeergelegenheid

Gemakkelijk openbaar parkeren en goede toegang, aan de kant van de weg de EN 202 en de voorgevel kijkt uit op het Largo de S. Félix, ... "Een plein dat wordt doorkruist door een gemeentelijke weg die ooit bekend stond als de "Camino Real", omdat het diende als doorgang naar Santiago de Compostela, evenals het heiligdom van Peneda Gerês."

Huisvesting | Investering

Dit pand is niet alleen een uitstekende optie voor eigen huisvesting, maar heeft ook een onbetwistbaar potentieel voor de vestiging van het hoofdkantoor van een bedrijf, evenals voor verschillende investerings-/projectopties met betrekking tot toerisme en/of diensten in het algemeen, zoals:
Kliniek; Herberg; Advies-, boekhoud- en advocatenkantoren naast andere mogelijke modaliteiten van exploratie/investeringen.

Locatie | Steden

Ongeveer 8 km van het centrum van Monção.

In Portugal:

15Km van Melgaço; 18Km van Sistelo; 25 Km van Valencia; 39Km van Paredes de Coura; 41Km van Vila Nova de Cerveira; 42Km van Arcos de Valdevez; 49Km van Ponte da Barca; 53Km Caminha; 63 Km van Ponte de Lima; 86Km van Viana do Castelo; op 140Km Porto (LUCHTHAVEN)

In Spanje:

12Km van Salvaterra do Minho; 15Km Arbo; 19Km van Salceda de Caselas;; op 24Km Crecente; 25 km van As Neves; op 27Km Tui; 28Km O Porriño; 37Km Tomiño; 39Km van Vigo (LUCHTHAVEN); 50Km, O Rosal; 53 km, een Guarda; op 66Km Pontevedra

Bezienswaardigheden | Curiosa

De Brug van Moor
"De brug, die over de Moorse rivier rijst, is nu al een bezienswaardigheid, zowel historisch als architectonisch. Van oorsprong vóór de zestiende eeuw. XIV, werd verbouwd in 1627. In 1386 was het getuige van en was het het toneel van het Verdrag van Monção, het oudste verdrag ter wereld, het resultaat van de historische ontmoeting tussen D. Jan I en de hertog van Lancaster, troonpretendent van Castilië."

Rivierstrand van Ponte de Mouro

Warmwaterbronnen van Monção

Alvarinho Museum | Curro's Huis

Brejoeira Paleis

Huis van het kasteel van de burggraaf van Sistelo

Ecopista do Rio Minho - Monção – Valença
"De Ecopista do Rio Minho, ingehuldigd op 14 november 2004 door de staatssecretaris van Transport en Communicatie, Eng. Jorge Borrego, is een route van meer dan 20 km, dicht bij dat internationale stuk water, dat van de meeste mensen veel lof en applaus verdient.
Een referentie Ecotrail, voor degenen die graag sporten in gemeenschap met de natuur, die in 2009, op de IV Meeting of Greenways of Europe, gehouden in België, werd geclassificeerd als de 4e beste ecotrail in Europa."

Eurocity Monção-Salvaterra de Miño
" ... Dit document was een definitieve stap in de richting van de realisatie van de Eurocity Monção-Salvaterra de Miño, waarvan de principeovereenkomst op 13 december werd ondertekend in het Cine Teatro João Verde, tussen de twee gemeenten en de Europese groepering voor territoriale samenwerking Galicië - Noord-Portugal (EGTS-BNP).
In die overeenkomst, die de oprichting van de Eurocity Monção-Salvaterra de Miño formaliseerde, worden de belangrijkste gebieden van gemeenschappelijk belang overwogen, waarbij de nadruk wordt gelegd op de dynamisering van de rivier de Miño, de gezamenlijke verbetering van de lokale oenologie en gastronomie, de bevordering en ontwikkeling van het toerisme door de verspreiding van het natuurlijke en gebouwde erfgoed, en de verbetering/creatie van toeristische routes en wandelroutes. ... "

Erfgoed

"De bergplaatsen lijken op immense en prachtige tuinen, doorsneden door het rustige meanderen van de rivieren Mouro en Gadanha, die door diepe en royale valleien naar de Minho-rivier stromen. Slenteren door deze plaatsen is een feest voor de blik en een rust voor de ziel."

NOTITIE.:
Om het gemakkelijker te maken om deze eigenschap te identificeren, verwijzen wij u naar de
LEGITIMATIEBEWIJS.
Neem bij een bezoek een legitimatiebewijs mee.
Als u een vastgoedadviseur bent, is deze woning beschikbaar voor zakelijk delen.

3 redenen om bij Zome te kopen

+ opvolging

Met een unieke voorbereiding en ervaring in de vastgoedmarkt, zetten Zome consultants al hun toewijding in om u de beste ondersteuning te bieden en u met het grootste vertrouwen te begeleiden in de juiste richting van uw behoeften en ambities.

Vanaf nu creëren we een hechte relatie en luisteren we goed naar uw verwachtingen, want onze prioriteit is uw geluk! Omdat het belangrijk is dat je het gevoel hebt dat je wordt begeleid en dat we altijd bij je zijn.

+ Eenvoudig

Zome-consultants hebben een unieke opleiding in de markt, verankerd in het delen van praktische ervaring tussen professionals en versterkt door de kennis van toegepaste neurowetenschappen die hen in staat stelt hun vastgoedervaring te vereenvoudigen en effectiever te maken.

Laat bureaucratische nachtmerries achter je, want bij Zome vind je de volledige ondersteuning van een ervaren en multidisciplinair team dat je praktische ondersteuning biedt in alle fundamentele aspecten, zodat je vastgoedervaring de verwachtingen overtreft.

+ gelukkig

Onze grootste waarde is om u geluk te bezorgen!

Bevrijd jezelf van zorgen en krijg de quality time die je nodig hebt om je te wijden aan wat je het gelukkigst maakt.

We ondernemen elke dag actie om meer waarde aan uw leven te geven met het betrouwbare advies dat u nodig heeft, zodat we samen de beste resultaten kunnen behalen.

Met Zome zult u nooit verdwalen of zonder begeleiding zijn en zult u iets vinden dat van onschatbare waarde is: uw maximale gemoedsrust!

Dit is hoe u zich tijdens de hele ervaring zult voelen: rustig, veilig, comfortabel en... GELUKKIG!

Notities:
1. Als u een makelaar bent, is deze woning beschikbaar voor zakelijk delen. Aarzel niet om uw kopers voor te stellen aan uw klanten en praat met ons om uw bezoek te plannen.
2. Om het identificeren van deze woning te vergemakkelijken, verwijzen wij u naar de betreffende ZMPT-ID of de betreffende agent die u de suggestie heeft gestuurd.

Ruimten

Kamers5
Slaapkamers4
Badkamers6
Terrassen1

Oppervlaktes

Woonkamer199 m²
Perceel263 m²
Terras

Barbeita

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Zicht op het platteland
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens