Appartement: te koop in Londen

Londen
Appartement • 1 kamer(s) • 3 bed. • 2 bad. • referentie: 3312665
€ 1.161.914
Ontdek het stadsleven in Arc House, Maltby Street. Appartement met 3 slaapkamers, een open ontwerp, een eigen terras en een levendige omgeving.

Welkom bij Arc House aan Maltby Street, een residentie die de culturele rijkdom van de omgeving omarmt, met levendige straatmarkten en groene ruimtes voor de deur. Dit appartement met 3 slaapkamers combineert hedendaags wonen met de eclectische energie van de buurt.

Binnen het appartement bieden drie ruime tweepersoonsslaapkamers comfortabele ruimtes voor ontspanning en personalisatie. Het ontwerp strekt zich uit tot een grote open ontvangstruimte, die dient als een veelzijdig centrum voor het moderne leven, dat naadloos aansluit bij verschillende levensstijlen.

De moderne keuken, uitgerust met hoogwaardige apparatuur, biedt functionaliteit en esthetische aantrekkingskracht en nodigt culinaire liefhebbers uit om te creëren en te genieten in een omgeving die vorm en functie in evenwicht houdt.

Stap op het privédakterras - een buitenparadijs om te entertainen, buiten te dineren of gewoon te ontspannen terwijl u geniet van een panoramisch uitzicht op de omgeving.

Arc House ligt in Tower Bridge Quarter en zorgt voor gemakkelijke toegang tot bezienswaardigheden zoals London Bridge en Tower Bridge. De buurt is een dynamische mix van bars, pubs en cafés, wat bijdraagt aan een levendige levensstijl.

De vervoersverbindingen zijn uitstekend, met River Taxi-diensten, busroutes en bovengrondse treinnetwerken in de buurt. De metrostations London Bridge en Tower Hill bieden toegang tot verschillende delen van de stad.

Dompel jezelf onder in de lokale scene met Arc House, de nabijheid van Maltby Street Market en een korte wandeling naar Borough Market. De ontwikkeling biedt niet alleen een thuis, maar ook een uitnodiging om deel te nemen aan de culturele rijkdom van de gemeenschap.

Het station Bermondsey en het station London Bridge, beide binnen een straal van 0,5 mijl, dienen als handige vervoersknooppunten en zorgen voor snelle verbindingen met verschillende delen van Londen. Arc House aan Maltby Street integreert naadloos stedelijk leven met culturele levendigheid. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging in te plannen en de charme van Arc House wonen te ervaren.

Ruimten

Kamers1
Slaapkamers3
Badkamers2
Terras

Londen

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Station voor hogesnelheidstrein
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Onbelemmerd weergave op binnenplaats
Panoramisch weergave op stad
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens