Appartement te koop in Excellence Q Residence in Alanya

Alanya, 14 23. Sk.
Nieuw appartement • 1 kamer(s) • 1 bed. • 1 bad. • 61 m² • 2de verdieping
€ 139.000

Gloednieuw project van hoge kwaliteit in het centrum van Oba op slechts 450 meter van het strand

Excellence Q Residence biedt u een gloednieuw luxe wooncomplex op slechts 450 meter van het prachtige strand, dat zijn bewoners in december 2023 zal verwelkomen.

Oba, Alanya is een beroemde en levendige wijk die bekend staat om zijn prachtige stranden, winkelmogelijkheden, internationale restaurants en lokale voorzieningen.  Excellence Q Residence is ideaal gelegen in het hart van Oba en biedt bewoners gemakkelijke toegang tot alles wat het gebied te bieden heeft.

Het complex heeft een terrein met een zwembad, een verwarmd zwembad voor de winter, beveiliging, een bioscoop, een sauna, een stoombad, een massageruimte, een binnen- en buitenspeeltuin, een recreatiegebied, een barbecueplaats en een ontwikkelde interne infrastructuur. Deze voorzieningen verhogen niet alleen de levenskwaliteit van de bewoners, maar dragen ook bij aan de algehele aantrekkelijkheid van het woonproject.

Het project bestaat uit één blok, vier verdiepingen en in totaal 28 appartementen. Dit complex biedt 1 + 1 appartementen van 44m2 tot 67m2 en penthouses met 3 slaapkamers variërend van 144 tot 167 m².

Excellence Q heeft een charmante, moderne uitstraling en een hoogwaardige constructie, en de gunstige ligging maakt het ideaal voor zowel gezinsvakanties als comfortabel wonen. Op slechts 100 meter van het complex is er een Carrefour-supermarkt op loopafstand van restaurants, banken, boetieks, ziekenhuizen en scholen, postkantoren en geldautomaten. Comfort, kwaliteit, schoonheid en rust - dat is wat de eigenaren van appartementen in dit complex zullen krijgen.

Start bouw project: 01/01/2022
Voltooiing van de bouw: maart 2024

Excellence Q is een rendabele investering en een garantie voor een hoog inkomen!

Ruimten

Kamers1
Slaapkamers1
Badkamers1

Oppervlaktes

Woonkamer61 m²
Perceel852 m²
Sauna
Stoomruimte
Zwembad

14 23. Sk., Alanya

SoortAppartement
Bouwjaar2023