Ruime Dublex in Oba op loopafstand van het strand

Alanya, 43 Yaşar Doğu Cd.
Duplex • 1 kamer(s) • 4 bed. • 2 bad. • 200 m² • Bovenste verdieping
€ 169.000

We zijn blij u een duplex met vier slaapkamers te presenteren in het centrum van Oba, Alanya.

Oba is een rustige, gezinsvriendelijke wijk in Alanya, gelegen langs de prachtige Middellandse Zeekust en op slechts een paar kilometer van het stadscentrum. Vanwege de ideale ligging in de buurt van dit complex, vindt u veel winkels en supermarkten in de buurt van cafés, bars en restaurants, en op korte rijafstand van particuliere onderwijs- en overheidsziekenhuizen, universiteiten, een winkelcentrum en diverse andere attracties van de stad Alanya. De afstand tot het strand is slechts 250 meter, en het zal gemakkelijk zijn om er te komen, zelfs als u geen vervoer heeft.

Ons appartement bevindt zich op de bovenste verdieping van een wooncomplex van 4 verdiepingen met een uitstekende locatie. Het is ideaal voor gezinsvakanties en het hele jaar door wonen en een uitstekende optie voor investering en verhuur.

De prijs van het appartement is inclusief meubels en huishoudelijke apparaten. Voor het gemak van de eigenaren is er in het afgesloten gedeelte van het complex een zwembad met ligstoelen en een generator.

Ruimten

Kamers1
Slaapkamers4
Badkamers2
Toiletruimten2

Oppervlaktes

Woonkamer200 m²
Perceel600 m²
Voorzieningen verzameld door AI.
Gemeubileerd
Zwembad

43 Yaşar Doğu Cd., Alanya

SoortAppartement
Bouwjaar2006