3 Slaapkamer Vrijstaande Villa te koop in Mijas, Costa del Sol

Mijas
Eigendom • 3 kamer(s) • 3 bed. • 3 bad. • 207 m² • referentie: TE1324954
€ 795.000
Villa te koop in Mijas La Nueva.

Dompel jezelf onder in de allure van de Andalusische charme en het uitgesproken karakter met dit uitzonderlijke pand. Genesteld in een van de verborgen schatten van de Costa del Sol, op slechts 5 minuten van het schilderachtige Mijas Pueblo, is deze villa omgeven door de serene schoonheid van de natuur. Het ligt op een toplocatie met een prachtig panoramisch uitzicht op de zee, de bergen en ontzagwekkende zonsondergangen.

Ervaar het rustige gemeenschapsleven, met perfect onderhouden landschappen, twee uitgestrekte zwembaden en een tennisbaan. Dit pand is rijk aan geschiedenis en is liefdevol van generatie op generatie doorgegeven, elk met een uniek verhaal. Het is zorgvuldig gerenoveerd en toont een naadloze mix van traditionele Spaanse Andalusische stijl met een modern open ruimte-ontwerp.

Binnen vindt u een uitnodigende open keuken, ruime slaapkamers met ensuite badkamers en een gezellige woonkamer met open haard. De serre en grote ramen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht, wat de warme, gastvrije sfeer versterkt. Bovendien dragen een apart gastenverblijf en voldoende parkeergelegenheid bij aan het gemak en de charme van de villa.

Gelegen op een royaal perceel van 1.258 m2, is er potentieel voor een privézwembad, onder voorbehoud van goedkeuring door het gemeentehuis. Mis deze ongeëvenaarde kans niet om de levensstijl te omarmen waar je altijd al van hebt gedroomd in Mijas Pueblo. Kom nu in actie om uw stukje paradijs veilig te stellen!

Ruimten

Kamers3
Slaapkamers3
Badkamers3

Oppervlaktes

Woonkamer207 m²
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Tennis

Mijas

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Panoramisch weergave op bergen
Panoramisch weergave op zee
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens