Huis voor Kopen in Pamplemousses, Mauritius

Pamplemousses
Huis • 10 kamer(s) • 8 bed. • 4 bad. • 600 m² • referentie: VM473-COMPANY36181ROX
€ 840.000
Welkom in uw privéoase in Montchoisy, een prachtige villa die tropische luxe opnieuw definieert. Deze uitzonderlijke woning, verdeeld over drie niveaus, biedt een ongeëvenaarde woonervaring in een van de meest gewilde bestemmingen van Mauritius.

Begane grond: het hart van gezelligheid

Op de begane grond bevindt zich een ruime open ruimte die harmonieus is ontworpen, waarbij de woonkamer en een ultramoderne ingerichte keuken samensmelten. Kamerhoge ramen overspoelen de ruimte met natuurlijk licht en bieden een prachtig uitzicht op de weelderige tuin. De vier goed ingerichte slaapkamers bieden volledige privacy, terwijl het grote zwembad een vleugje verfrissing en ontspanning toevoegt aan uw dagelijks leven.

Eerste verdieping: elegantie en panorama

De eerste verdieping nodigt u uit om drie prachtig ingerichte slaapkamers te ontdekken, elk met een eigen toevluchtsoord en een betoverend uitzicht op de groene omgeving. Een prachtige woonkamer inclusief woonkamer met volledig uitgeruste Amerikaanse keuken die uitkomt op het grote terras, verfraaid met een privézwembad, is de ideale plek voor rustige avonden met vrienden of familie, terwijl u de spectaculaire zonsondergangen aan de Mauritiaanse horizon bewondert.

Dakterras: Uitzicht op de lagune en sereniteit

De top van deze uitzonderlijke residentie biedt u een exclusieve ervaring met een panoramisch uitzicht op de lagune. Stelt u zich eens voor dat u ontspant in de privéspa, omringd door de sterrenhemel van Mauritius. Het is de perfecte plek om te ontsnappen aan het alledaagse, nieuwe energie op te doen en te genieten van het leven in een idyllische omgeving.

Deze villa in Montchoisy is veel meer dan een woning, het is een uitnodiging om de tropische kunst van het leven te ervaren in een luxueuze omgeving. Trakteer uzelf op het voorrecht om dit architectonische meesterwerk te bezitten waar comfort, stijl en natuur harmonieus samenkomen.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw bezoek te plannen en te ervaren wat het echt betekent om in het paradijs te leven.

Toegankelijk voor ingezeten buitenlanders

De prijs: 840.000 euro

Ruimten

Kamers10
Slaapkamers8
Badkamers4
Toiletruimten4
Parkeerplaatsen (buiten)3

Oppervlaktes

Woonkamer600 m²
Gemeubileerd
Terras
Voorzieningen verzameld door AI.
Zwembad

Pamplemousses

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Panoramisch weergave op tuin
Panoramisch weergave op zee