Mooie villa

Ayent
Huis met terras • 4.5 kamer(s) • 3 bed. • 2 bad. • 138 m² • referentie: VILLA AYENT - LOT A
€ 885.395
Kom en ontdek dit prachtige project van 6 halfvrijstaande villa's, profiterend van een idyllische omgeving, rustig en dicht bij alle voorzieningen.
Deze constructie is ontworpen om de bewoners een aangenaam wooncomfort te bieden, badend in natuurlijk licht en waarvan de moderne architectuur de ecologie zal respecteren met behoud van de privacy van elke persoon, ondanks het aangrenzende pand.

In het hart van het dorp Fortunau, gelegen in een rustige woonwijk, zal deze woning u verleiden met zijn ideale ligging en hoogwaardige afwerking.
Deze prachtige sleutel-op-de-deur woning biedt u absoluut comfort, dicht bij alle voorzieningen, in een exclusieve woonomgeving. De keuze van de afwerkingen is ter beoordeling van de kopers.

In het daggedeelte ontdekt u een ruime en lichte woonkamer met een woonkamer en een eethoek die communiceren met een mooie en grote keuken. Deze laatste zal volledig worden uitgerust met hoogwaardige apparatuur en luxe materialen.
Een gastentoilet maakt deze ruimte mooi af.
Op de bovenste verdieping zal het slaapgedeelte bestaan uit twee slaapkamers van elk ongeveer 12 m2, een badkamer en een master suite van ongeveer 16 m2 met kleedkamer en een eigen badkamer.
Een terras van meer dan 20 m2 en een privétuin van 100 m2 maken deze woning compleet.
Twee parkeerplaatsen voor CHF 20.000 per stuk bovenop de verkoopprijs. De toegang vanuit de garages is via een lift.

EIGENAARDIGHEDEN
- Rustige en groene omgeving met een adembenemend uitzicht zonder vis-à-vis
- Aantrekkelijke volumes, royale lichtinval en veel opbergruimte
- Comfortabel budget voor lay-outselectie
- De indeling van het interieur kan worden aangepast aan uw verwachtingen

SITUATIE
Ayent, hoofdstad van de gemeente Ayent op een hoogte van 1000 m op de helling van de rechteroever van de Rhône, profiteert van optimale zonneschijn en een panoramisch uitzicht. Dicht bij de stad Sion (12 km) en haar infrastructuur, heeft de gemeente Ayent basis- en middelbare scholen.

Ruimten

Kamers4.5
Slaapkamers3
Badkamers2

Oppervlaktes

Woonkamer138 m²

Ayent

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Bergzicht