Vastgoed dichtbij D-5 Hoofdweg in Yomra Trabzon

Gürsel Mahallesi
Appartement • 5 kamer(s) • 4 bed. • 2 bad. • 152 m² • referentie: TZX-00212-22439
€ 263.463
Vastgoed met 4 Kamertypes in Yomra Trabzon

De eigendommen bevinden zich in de wijk Yomra in Trabzon. Het vastgoed met uitzicht op zee ligt op loopafstand van voorzieningen zoals overheidsinstellingen, banken, scholen, haltes van het openbaar vervoer, wandelpaden, cafés en restaurants. De gemakkelijke toegang tot alle dagelijkse behoeften en sociale voorzieningen biedt een comfortabele levensstijl voor de bewoners.

Het vastgoed te koop in Trabzon ligt op 3 km van het stadhuis van Yomra en op 5 km van het Winkelcentrum Cevahir. Het vastgoed ligt ook op 11 km van de internationale Luchthaven van Trabzon, het Trainings- en Onderzoeksziekenhuis Trabzon Kanuni en de Technische Universiteit van Karadeniz, en op 13 km van het Winkelcentrum Forum Trabzon. Deze centrale locatie biedt ook gemakkelijk toegang tot andere belangrijke plekken in de buurt.

Het project ligt op 32.000 m² grond en omvat 9 woonblokken met in totaal 200 vastgoedobjecten. Elk blok kijkt uit op zee. Het project heeft 24/7 bewakingsdienst en speeltuinen en chill-out gebieden. Voor verwarming biedt het project aardgas.

Het project biedt appartementen met 1, 2, 3 en 4 slaapkamers te koop aan. Elk vastgoed heeft een woonkamer, open keuken, badkamer en balkon. Afhankelijk van het type vastgoed zijn er toiletten, kleedkamers en kelders.


TZX-00212

Ruimten

Kamers5
Slaapkamers4
Badkamers2
Balkons2

Oppervlaktes

Woonkamer152 m²
Totaal204 m²
Balkon
Lift
Satelliet-tv

Gürsel Mahallesi

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Zeezicht
SoortAppartement
Bouwjaar2024