Chique Appartement Bij Sociale Voorzieningen in Alanya Antalya

Sugözü Mahallesi
Appartement • 3 kamer(s) • 2 bed. • 2 bad. • 124 m² • 4de verdieping • referentie: AYT-04076-34695
€ 270.000
Appartement in een Complex nabij Sociale Voorzieningen en Strand in Alanya

Het chique appartement ligt op een centrale locatie in Alanya, Antalya. Alanya is een ideaal wooncentrum en vakantiebestemming. Het beschikt over een mild klimaat, schilderachtige stranden, een levendig dagelijks leven, sociale voorzieningen, en een zich ontwikkelende vastgoedsector. Met zijn groene omgeving, natuur en stranden is Alanya een populaire bestemming voor lokale en buitenlandse bezoekers. Het biedt vruchtbare grond, beroemde stranden en bergen bedekt met dennenbossen. Doorheen zijn geschiedenis, trok Alanya verschillende beschavingen aan.

Het appartement te koop in Alanya heeft een gunstige ligging op loopafstand van sociale voorzieningen en dagelijkse behoeften. Het appartement ligt op 100 m van de markt, 420 m van het ziekenhuis, 1,50 km van het strand, 3,40 km van het winkelcentrum, en 35 km van Gazipaşa Luchthaven.

Het chique appartement ligt in een complex. Het wooncomplex biedt voorzieningen zoals een gemeenschappelijk zwembad en een tuin. Het beschikt over 2 woonblokken.Het appartement wordt opgeleverd met een satelliettelevisie, een douchecabine, keukenkastjes en meubels.


AYT-04076

Ruimten

Kamers3
Slaapkamers2
Badkamers2
Balkons2

Oppervlaktes

Woonkamer124 m²
Totaal136 m²
Airconditioning
Balkon
Barbecue
Gemeubileerd
Lift
Satelliet-tv
Terras
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Tuin

Sugözü Mahallesi

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
SoortAppartement
Bouwjaar2010