Appartement met 2 Slaapkamers in een Complex in Konyaalti

Liman
Appartement • 3 kamer(s) • 2 bed. • 2 bad. • 67 m² • 1de verdieping • referentie: AYT-02991-21192
€ 175.000
€ 195.000-20.000
Gemeubileerd Appartement met 2 Slaapkamers op de Middelste Verdieping in Antalya Konyaaltı

Het chique appartement is gelegen in de Liman buurt van Konyaaltı, Antalya. Konyaaltı is een favoriete bestemming met brede voorzieningen en een beroemde kustlijn. Daarom is Konyaaltı een prominente optie voor een appartement te kopen in Antalya.

Het appartement ligt op slechts 1,4 km van Konyaaltı Beach, 6,5 km van 5M Migros Shopping Center, 8 km van Akdeniz University, 11 km van het busstation, en 23 km van Antalya Airport.

Het appartement bevindt zich op de tussenverdieping van een gebouw met vier verdiepingen. Er is een supermarktketen onder het gebouw. Daarnaast zijn er een zwembad, een lift en bewakingscamera's aanwezig.

Het stijlvolle appartement heeft twee slaapkamers, een ruime woonkamer, een open keuken, een badkamer, een en-suite badkamer en een balkon.

Het gemeubileerde appartement heeft vele voorzieningen zoals airconditioners, thermosifon, stijlvolle spot- en LED-verlichting, een garderobe, internetinfrastructuur, aardgasinfrastructuur (tot aan de deur), video-intercomsysteem en een stalen buitendeur.


AYT-02991

Ruimten

Kamers3
Slaapkamers2
Badkamers2
Balkons1

Oppervlaktes

Woonkamer67 m²
Totaal90 m²
Airconditioning
Balkon
Gemeubileerd
Lift
Satelliet-tv
Sauna
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Intercom
Internet
Terras

Liman

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
SoortAppartement
Bouwjaar2015