Stijlvolle Designhuizen met Privézwembad in Bursa Nilüfer

Gümüştepe
Huis • 5 kamer(s) • 4 bed. • 3 bad. • 250 m² • 1de verdieping • referentie: YEI-00276-33648
€ 675.142
Duplexwoningen in een Complex in Bursa Nilüfer

De huizen liggen in de wijk Gümüştepe, een snel ontwikkeld gebied in Nilüfer. In de stad, verstedelijking glijdt naar dit gebied, zodat de regio neemt grote aandacht. Er zijn veel nieuwe vastgoedprojecten, winkelcentra en scholen in Gümüştepe.

De huizen te koop in Bursa liggen op 500 m van een moskee, markt, apotheek, gezondheidscentrum, bazaar en andere sociale voorzieningen, 6 km van Atatürk City Forest, 11 km van Bursa Uludağ University, 17 km van Bursa Botanical Park, 23 km van Bursa Intercity Bus Terminal, 26 km van BUDO Mudanya Ferry Pier, 42 km van Uludağ Ski Center en 125 km van Sabiha Gökçen International Airport.

Het project bestaat uit 8 huizen op 5000 m² grond. De stijlvolle huizen hebben een gebruiksoppervlakte van 550 m². Het regenwateropvangsysteem dat over het hele terrein is geïnstalleerd, creëert een milieuvriendelijk ecosysteem.

De huizen hebben 4 slaapkamers en een eigen tuinterras, privézwembad en ligweide, buitenparkeerplaats en landschapsarchitectuur behoren tot de uiterlijke kenmerken. Daarnaast omvatten de interieurdetails een eigen douche in elke kamer, kleedruimtes, een garderobe, een wintertuin en terrasbalkons met uitzicht. De huizen zijn uitgerust met een smart home systeem, elektriciteit, water, warmteregeling en vele andere slimme functies die kunnen worden ontwikkeld om je leven gemakkelijker te maken.


YEI-00276

Ruimten

Kamers5
Slaapkamers4
Badkamers3
Balkons3

Oppervlaktes

Woonkamer250 m²
Totaal308 m²
Balkon
Barbecue
Satelliet-tv
Zwembad

Gümüştepe

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
SoortHuis
Bouwjaar2023