Chique Vastgoed Dichtbij de Jachthaven in Istanbul Beylikdüzü

Adnan Kahveci
Appartement • 3 kamer(s) • 2 bed. • 2 bad. • 80 m² • referentie: IST-01461-34308
€ 324.892
Stijlvol Onroerend Goed Dicht bij de Jachthaven in İstanbul Beylikdüzü

Het onroerend goed is in Beylikdüzü gelegen aan de Europese kant van de stad. De belangstelling voor de wijk is toegenomen met de nieuw gebouwde jachthaven in het gebied.

Onroerend goed te koop in Istanbul Beylikdüzü is 2 km naar E-5 snelweg en metrobus, 2,5 km naar Marmara Park winkelcentrum, 3,5 km naar Gürpınar Beach, 4 km naar Torium winkelcentrum, 4 km naar Beylikdüzü Marina, 4 km naar Büyükçekmece Lake en 31 km naar Istanbul International Airport.

Stijlvol onroerend goed is in een project met 300 onroerend goed op een 10.500 m² grondoppervlakte. Het project heeft een overdekt zwembad, sierzwembaden en pergola's in aangelegde gebieden, basketbal-en tennisbanen, wandelpaden, een moderne fitnessruimte, sauna's, kinderspeelplaatsen, 24/7 beveiliging, beveiligingscamera's, en een overdekte parkeerplaats.

De woning heeft een aparte keuken, een groot balkon en een en-suite badkamer. Het pand is ook uitgerust met een inbouwset, glasvezelinternetinfrastructuur, stalen deur, intercom, laminaat en keramische vloeren, douchecabine en PVC-schrijnwerk balkondeuren en ramen.


IST-01461

Ruimten

Kamers3
Slaapkamers2
Badkamers2
Balkons1

Oppervlaktes

Woonkamer80 m²
Totaal102 m²
Balkon
Lift
Satelliet-tv
Sauna
Tennis
Terras
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Fitnesscentrum
Intercom
Internet
Parkeerplaats
Vaatwasser

Adnan Kahveci

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
SoortAppartement
Bouwjaar2024