Ruime Appartementen in Alanya Centrum Dicht bij Voorzieningen

Kızlar Pınarı Mahallesi
Appartement • 3 kamer(s) • 2 bed. • 1 bad. • 70 m² • referentie: AYT-03295-24706
€ 252.500
Stijlvolle Appartementen te Koop in het Centrum van Alanya Dicht bij de Zee en Voorzieningen

Alanya, een van de favoriete badplaatsen van Turkije, is een regio met unieke schoonheden, heeft alle faciliteiten, en blijft zich voortdurend ontwikkelen. Alanya staat ook bekend als vakantiestad. Alanya is het juiste adres voor zowel investeringen als permanente bewoning voor de lokale bevolking en buitenlanders.

Appartementen te koop in Alanya liggen op 577 meter van het Cleopatra strand, 2,8 km van het kasteel van Alanya, 3 km van de beroemde bars straat, 5 km van het Alanyum Winkelcentrum, en 40,8 km van de luchthaven van Alanya - Gazipaşa.

Het project beschikt over tal van activiteiten en voorzieningen, waaronder 24/7 beveiliging, bewakingscamera, lift, generator, gemeenschappelijk buitenzwembad, buitenparkeerplaats, aquapark, barbecue, gemeenschappelijke tuin, fietsenstalling, stoombad, kinderzwembad, fitnessruimte, bar bij het zwembad, jacuzzi, camelia, overdekte kinderspeelplaats, lobby, tafeltennis, massageruimtes, centraal satellietsysteem, ontspanningsruimte, sauna en draadloze internetfaciliteiten in de sociale ruimtes.


AYT-03295

Ruimten

Kamers3
Slaapkamers2
Badkamers1
Balkons2

Oppervlaktes

Woonkamer70 m²
Totaal80 m²
Airconditioning
Balkon
Barbecue
Lift
Satelliet-tv
Terras
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Fitnesscentrum
Hot-tub
Internet
Parkeerplaats
Sauna
Tuin

Kızlar Pınarı Mahallesi

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
SoortAppartement
Bouwjaar2024