Bos-omringde vrijstaande villa's met zwembad in Yalova

Esenköy Belediyesi
Huis • 4 kamer(s) • 3 bed. • 2 bad. • 120 m² • 1de verdieping • referentie: YVX-00123-33918
€ 222.480
Vrijstaande stenen villa's met zwembad in Yalova Esenköy

Yalova is een populaire vakantiebestemming en een ideale woonplek in Turkije. Yalova is erg populair vanwege de korte afstand tot de grote steden, de geschikte omstandigheden voor toerisme gedurende het hele jaar en de schilderachtige natuur en zee. Esenköy heeft zijn populariteit te danken aan de schone stranden en entertainmentmogelijkheden.

De villa's te koop in Yalova Esenköy liggen op 3 km van het centrum van Esenköy. Hier vind je alle dagelijkse voorzieningen zoals markten, apotheken, scholen, stranden en de zee. De villa's liggen ook op 15 km van Çınarcık Centrum en de veerhaven, 34 km van Yalova Centrum en de veerhaven, 55 km van Osmangazi Brug, en 88 km van İstanbul Sabiha Gökçen Luchthaven.

Het project biedt 3 vrijstaande villa's met elk 235 m² grond. De villa's zijn gebouwd met binnen- en buitenbekleding. De villa's bieden een prestigieuze leefruimte met houten plafonds, eigen badkamers, zwembaden en hydronische open haarden (vloerverwarming via open haard) in elke kamer. Het gebied is zeer geschikt voor korte termijn verhuur met levendig toerisme het hele jaar door.


YVX-00123

Ruimten

Kamers4
Slaapkamers3
Badkamers2
Balkons1

Oppervlaktes

Woonkamer120 m²
Totaal130 m²
Balkon
Satelliet-tv
Zwembad

Esenköy Belediyesi

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
SoortHuis
Bouwjaar2023