Ruime Appartementen met Uitzicht op Zee in Torremolinos

Torremolinos, Torremolinos, Montemar
Appartement • 5 kamer(s) • 4 bed. • 2 bad. • 121 m² • referentie: AGP-00501-10206
€ 533.000
€ 495.600+37.400
Elegante Appartementen Dicht bij Alle Voorzieningen in Torremolinos

De appartementen liggen in een nieuw complex in Torremolinos, een populaire toeristische bestemming aan de Costa del Sol in Zuid-Spanje. Het maakt deel uit van de provincie Malaga en staat bekend om zijn prachtige stranden, bruisende nachtleven en rijke culturele erfgoed. Torremolinos heeft verschillende prachtige stranden, waaronder Playa de la Carihuela, Playa del Bajondillo en Playa de Los Álamos. Deze stranden bieden goudkleurig zand, helder water en een scala aan watersportactiviteiten, waardoor ze ideaal zijn om te zonnebaden, zwemmen en ontspannen.

De appartementen in Torremolinos te koop zijn, liggen op een gunstige locatie. De stad is gunstig gelegen op slechts 13 minuten rijden van de internationale luchthaven van Malaga, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is voor toeristen van over de hele wereld. Het treinstation van Torremolinos heeft een goede verbinding tussen Fuengirola en Malaga. Het strand van Carihuela ligt op slechts 600 meter lopen van het pand.

Het wooncomplex van 38 appartementen heeft een prachtig aangelegde tuin, een zwembad en een speeltuin voor de kinderen. De aangelegde tuin draagt bij aan een aangename omgeving, verbetert de esthetiek en biedt een rustige plek voor bewoners om te ontspannen of voor kinderen om te spelen. Alle woningen hebben een berging en garage bij de prijs inbegrepen.

De appartementen hebben royale terrassen met uitzicht op zee en gemeubileerde open keukens, waardoor een ruime en geïntegreerde woonruimte ontstaat die het voor bewoners gemakkelijker maakt om met elkaar om te gaan en elkaar te vermaken. De grote terrassen zorgen niet alleen voor extra leefruimte buiten, maar bieden ook de mogelijkheid om te genieten van uitzicht op zee en de mediterrane bries.


AGP-00501

Ruimten

Kamers5
Slaapkamers4
Badkamers2
Balkons1

Oppervlaktes

Woonkamer121 m²
Totaal121 m²
Airconditioning
Balkon
Terras
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Garage

Torremolinos, Montemar, Torremolinos

Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Zeezicht
SoortAppartement
Bouwjaar2023
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens