Vrijstaande Huizen op 500 Meter van Strand in Torre de la Horadada

Torre de la Horadada
Huis • 4 kamer(s) • 3 bed. • 3 bad. • 189 m² • referentie: ALC-00791-33302
€ 610.000
€ 580.000+30.000
Vrijstaande Huizen met 3 Slaapkamers op 500 Meter van Strand in Torre de la Horadada

Luxe vrijstaande huizen zijn gelegen in Torre de la Horadada. Het is een charmant en pittoresk stadje dat een bijzonder populaire bestemming is geworden voor zowel toeristen als buitenlandse kopers van onroerend goed. Of het nu voor vakantie is of het hele jaar door wonen, in Torre de la Horadada kunt u zich verdiepen in het beste van de Spaanse cultuur en nog veel meer.

De huizen te koop in Spanje Torre de la Horadada liggen op loopafstand van het strand en de dagelijkse voorzieningen, 2,8 km van het sportcentrum Pilar de la Horadada, 8,8 km van de haven van San Pedro, 9,4 km van het populaire winkelcentrum Dos Mares, 10,4 km van de weelderige 18-holes golfbaan Lo Romero, en slechts 43,5 km van de internationale luchthaven van Murcia.

Op de ruime percelen van meer dan 200 m2 zijn er aanzienlijke privézwembaden en beveiligde afgesloten parkeergelegenheid.

In deze huizen op de begane grond bevinden zich moderne open keukens en eetgedeeltes, een badkamer met inloopdouche en een tweepersoonsslaapkamer met inbouwkast. Boven zijn er twee grote tweepersoonsslaapkamers, beide met inbouwkasten, een zonneterras/balkon en twee badkamers met inloopdouches, waarvan er één een eigen badkamer heeft bij de hoofdslaapkamer.


ALC-00791

Ruimten

Kamers4
Slaapkamers3
Badkamers3
Balkons1

Oppervlaktes

Woonkamer189 m²
Totaal189 m²
Airconditioning
Balkon
Satelliet-tv
Terras
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Parkeerplaats

Torre de la Horadada

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
SoortHuis
Bouwjaar2024
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens