Schitterende appartementen met strakke lijnen in Estepona

Málaga
Appartement • 3 kamer(s) • 2 bed. • 2 bad. • 81 m² • referentie: AGP-00838-34161
€ 620.000
€ 489.000+131.000
Milieuvriendelijke appartementen met royale terrassen in het hart van Estepona Málaga

Deze nieuwe ontwikkeling bevindt zich in Estepona, een van de meest populaire kosmopolitische gemeenten aan de westelijke Costa del Sol. Estepona staat bekend om zijn witgekalkte oude stadscentrum, verdronken in bloemen en weelderig groen. Het geniet het hele jaar door van meer dan 300 zonnige dagen met milde temperaturen. De evoluerende gemeente Estepona herbergt een grote selectie aan topklasse golfbanen, uitgestrekte fijne zandstranden, een moderne infrastructuur en concurrerende vastgoedaanbiedingen.

Gelegen op het beste perceel van deze eersteklas woonwijk in het hart van Estepona, geniet dit project van strategische wegverbindingen waardoor het gemakkelijk is om te reizen of elke bezienswaardigheid aan de Costa del Sol te bereiken. De meeste lokale diensten en voorzieningen van de omgeving zijn op loopafstand beschikbaar. De ontwikkeling ligt op 1 km van het stadscentrum, de jachthaven van Estepona en de dichtstbijzijnde stranden. Het ligt op 25 km van het beroemde Marbella en de Puerto Banus, en op 80 km van de luchthaven van Malaga.

Dit project is een exclusief residentieel omheind complex van moderne appartementen met grote terrassen die uitstekende gemeenschappelijke ruimtes bieden. Gemeenschappelijke ruimtes zijn ontworpen om het buitenlevenconcept optimaal te benutten en te profiteren van het geweldige weer aan de Costa del Sol. De bewoners zullen kunnen genieten van buitenzwembaden voor volwassenen en kinderen, evenals van een binnenzwembad, prachtig aangelegde tuinen met een laag waterverbruik, een fitnessruimte, fietsenstallingen en multifunctionele ruimtes.

Deze appartementen te koop in Estepona, Málaga combineren moderne elegantie en energiezuinig design, waardoor ze de perfecte woning zijn voor wie op zoek is naar luxe en duurzaamheid. Dankzij de hoogwaardige afwerking straalt elke hoek van deze appartementen verfijning en stijl uit. De open conceptinterieurs met uitstekende thermische en geluidsisolatie creëren een gevoel van ruimtelijkheid, waarbij natuurlijk licht door de grote ramen naar binnen stroomt, waardoor de helderheid een constant kenmerk wordt in uw droomhuis. Dit project is een meesterwerk van modern leven en combineert energie-efficiëntie, eersteklas afwerkingen en een spectaculair uitzicht op zee.


AGP-00838

Ruimten

Kamers3
Slaapkamers2
Badkamers2
Balkons1

Oppervlaktes

Woonkamer81 m²
Totaal168 m²
Airconditioning
Balkon
Lift
Terras
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Fitnesscentrum

Málaga

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
SoortAppartement
Bouwjaar2026
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens