Instapklare appartementen in Ankara Keçiören

Karakaya
Appartement • 4 kamer(s) • 3 bed. • 2 bad. • 135 m² • referentie: ESB-00252-34824
€ 111.345
Gloednieuwe appartementen met luxueus vakmanschap in een boetiekproject in Ankara Keçiören

De gloednieuwe appartementen zijn gelegen in Keçiören, een van de grootste wijken van Turkije en Ankara. Keçiören is een van de favoriete woonwijken in Ankara met zijn geavanceerde dagelijkse woonfaciliteiten en rijke sociale voorzieningen. Als een van de centrale wijken van de stad valt Keçiören op door zijn winstgevende investeringsmogelijkheden en gunstige ligging.

De appartementen te koop in Ankara bevinden zich op 5,3 km van het winkelcentrum Forum, op 6,3 km van het recreatiegebied Kösrelik, op 14,6 km van het hogesnelheidstreinstation van Ankara, op 15,6 km van het Kızılay-plein, op 18,9 km van de luchthaven Ankara Esenboğa en op 22 km van Atakule. .

Het appartementenproject met 5 verdiepingen geeft prioriteit aan comfort en veiligheid en biedt moderne faciliteiten zoals een lift, beveiligingscamera's en open parkeergelegenheid. De te koop appartementen met 3 slaapkamers, een woonkamer, een aparte keuken, een badkamer-en suite, een kleedkamer en een balkon zijn voorzien van behang, een kledingkast, verwarming op aardgas met combisysteem, LED-plafondverlichting, zorgvuldig vervaardigd hoogwaardig houten vakmanschap, radiatorsysteem en duurzaam laminaat en natte vloerbedekking.


ESB-00252

Ruimten

Kamers4
Slaapkamers3
Badkamers2
Balkons2

Oppervlaktes

Woonkamer135 m²
Totaal150 m²
Balkon
Lift

Karakaya

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
SoortAppartement
Bouwjaar2023