Kantoren aan Main Street in Maltepe Istanbul

Cevizli
Commerciële gebouwen • 1 kamer(s) • 1 bed. • 370 m² • referentie: IST-01319-30213
€ 1.115.312
Premium Kantoren met Huurgarantie Optie Nabij de Hoofdweg in Maltepe, Istanbul

De te koop aangeboden premium kantoren bevinden zich in de wijk Maltepe aan de Anatolische kant van Istanbul. De centrale ligging zorgt ervoor dat u overal gemakkelijk bij kunt. Met zijn geavanceerde openbaar vervoersmogelijkheden, brede en lange promenades en parken aan zee, winkelcentra, nabijheid van hoofdwegen en verbindingsroutes, en uniek uitzicht op de zee en de eilanden, is het een zeer populaire wijk voor zowel zaken als wonen.

De kantoren voor verkoop in Istanbul Maltepe bevinden zich op een afstand van 2,2 km van het Marmaray-station, 50 m van de metro, 40 m van het winkelcentrum, 16,9 km van de Eurasia-tunnel, 4,1 km van de boulevard, 22,2 km naar de luchthaven Sabiha Gökçen, 3 km naar de universiteit, 28,9 km naar de Martelarenbrug van 15 juli, 1,2 km naar het ziekenhuis en 150 m naar de snelweg D-100.

Deze te koop staande kantoren zijn zorgvuldig ingericht om een prestigieuze zakelijke mogelijkheid te bieden en uitgerust met de nodige infrastructuur om gemakkelijk te voldoen aan de commerciële kantoorbehoeften van verschillende bedrijven.

De kantoren van A+-kwaliteit, gelegen in een dichtbevolkt gebied, bieden veel gekwalificeerde functies, zoals snelle IT-infrastructuur via glasvezel, passagiers- en dienstliften, branddetectiesysteem, slimme gebouwautomatisering, generatorsysteem en volledig uitgeruste toiletten voor mannen/vrouwen/gehandicapten op elke verdieping.


IST-01319

Ruimten

Kamers1
Slaapkamers1

Oppervlaktes

Woonkamer370 m²
Totaal404 m²
Airconditioning
Balkon
Lift
Satelliet-tv
Terras

Cevizli

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
SoortBedrijfspand
Bouwjaar2018