Appartementen in Complex met Gezondheidsclub in Marbella Ojen

Ojén
Appartement • 3 kamer(s) • 2 bed. • 2 bad. • 121 m² • 1de verdieping • referentie: AGP-00075-7504
€ 780.000
Appartementen met Luxe Design in Complex met Rijke Voorzieningen in Marbella Ojen

De nieuwbouw appartementen zijn gelegen in Ojen, een stad gelegen tussen Malaga en Marbella. Ojen is een van de meest gemarkeerde gebieden van de Costa del Sol met zijn natuurlijke schoonheid. De Sierra Blanca-bergen en de Chorros-fontein bevinden zich dicht bij de stad. Ojen is de thuisbasis van uitzonderlijke natuurlijke schoonheid, populaire festivals en geweldige uitzichten op de bergen.

De appartementen te koop in Marbella Ojen bevinden zich op 1,5 km van het winkelcentrum La Canada, 6 km van Marbella, 7 km van de haven van Marbella, 7,5 km van de Golden Mile en 49 km van de luchthaven van Malaga.

De appartementen zijn gelegen in een complex met luxe voorzieningen. Het complex biedt een zwembad, een spa, een sauna, een healthclub, een fitnesscentrum, een speelkamer, een kinderspeelplaats, binnen- en buitenparkeerplaatsen, 24/7 beveiliging en beveiligingscamera's.

De luxe appartementen zijn uitgerust met voorzieningen zoals witgoed, jacuzzi, ligbad, douchecabine, zonwering, barbecue, en-suite badkamer, open keuken, wasruimte, berging, airconditioningsysteem, vloerverwarming, satelliet-tv, en internetten.


AGP-00075

Ruimten

Kamers3
Slaapkamers2
Badkamers2
Balkons1

Oppervlaktes

Woonkamer121 m²
Totaal142 m²
Airconditioning
Balkon
Lift
Sauna
Tennis
Terras
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Fitnesscentrum
Hot-tub
Parkeerplaats

Ojén

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
SoortAppartement
Bouwjaar2024
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens