Ideaal gelegen woningen in Benalmadena Malaga

La Capellania
Appartement • 3 kamer(s) • 2 bed. • 1 bad. • 76 m² • referentie: AGP-00647-31315
€ 669.000
€ 599.900+69.100
Nieuwbouwwoningen in Benalmadena Costa del Sol met spectaculair uitzicht

Benalmadena is een van de belangrijkste gebieden aan de Costa del Sol. Het gebied is verdeeld in 3: Benalmadena Pueblo, Benalmadena Costa en Arroyo de la Miel.

De woningen in Benalmadena te koop liggen op 15 minuten rijden van de internationale luchthaven van Malaga en op 20 minuten rijden van de Costa del Sol. Bovendien biedt Benalmadena gemakkelijk vervoer naar andere gebieden. Je kunt naar Marbella met het openbaar vervoer en de snelweg en je kunt gemakkelijk met de bus of trein naar Malaga of Torremolinos.

Het gebied waar de woningen geschikt voor zijn, wordt omringd door natuurwonderen. Een groen terrein van 100.000 m² biedt ruimte voor wandelingen in de natuur, picknicks en fietstochten. Het complex is verrijkt met een spa en een zwembad.

De ruime appartementen in Benalmadena hebben grote ramen die het prachtige uitzicht op de Middellandse Zee binnenlaten. Je kunt je woning aanpassen aan je wensen en behoeften. De woningen zijn uitgerust met hoogwaardige materialen. De omliggende gebieden bieden samen met de prachtige weersomstandigheden en natuurlijke schoonheden een comfortabele en prestigieuze locatie om te wonen.


AGP-00647

Ruimten

Kamers3
Slaapkamers2
Badkamers1

Oppervlaktes

Woonkamer76 m²
Totaal76 m²
Airconditioning
Balkon
Barbecue
Lift
Satelliet-tv
Terras
Zwembad

La Capellania

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Zeezicht
SoortAppartement
Bouwjaar2025
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens