Nieuwbouw Appartementen met een Voordelige Investering in Ankara

Batı Sitesi Mahallesi
Appartement • 2 kamer(s) • 1 bed. • 1 bad. • 47 m² • referentie: ESB-00139-24932
€ 102.409
Nieuwbouw Appartementen in een Projekt in Yenimahalle Ankara

De gloednieuwe appartementen liggen in de wijk Yenimahalle in Ankara. Yenimahalle is een van de meest gewortelde en populaire woongebieden in de hoofdstad. Met een hoge investeringswaarde en een goed ontwikkeld transportsysteem is Yenimahalle een populaire woonlocatie. Verschillende uitvalswegen en openbaar vervoersystemen komen hier in Yenimahalle samen.

De appartementen te koop in Ankara, Turkey liggen op 3,5 km van het metrostation, 15 km van het hogesnelheidstreinstation, 17 km van het Kızılay-plein, 22 km van Atakule en 42 km van de luchthaven Ankara Esenboğa.

De appartementen bevinden zich in 2 woonblokken van 12 verdiepingen. Het complex is verrijkt met een basketbalveld, halfoverdekte parkeerplaatsen, tuinhuisjes en liften.

De appartementen met 1 en 2 slaapkamers zijn verdeeld in een open keuken, woonkamer, badkamer, eigen badkamer en balkon. De appartementen zijn uitgerust met een ingebouwde keukenset, een centrale verwarming met gedeelde meter en hoogwaardige laminaatparket en natte vloerbedekking.


ESB-00139

Ruimten

Kamers2
Slaapkamers1
Badkamers1
Balkons1

Oppervlaktes

Woonkamer47 m²
Totaal54 m²
Balkon
Lift
Voorzieningen verzameld door AI.
Parkeerplaats

Batı Sitesi Mahallesi

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
SoortAppartement
Bouwjaar2024