Chique Appartementen met Zwembad in Almoradi Alicante

Almoradí
Appartement • 4 kamer(s) • 3 bed. • 2 bad. • 125 m² • 6de verdieping • referentie: ALC-00765-31912
€ 255.900
Appartementen met 3 Slaapkamers in Almoradi Alicante

Ontdek deze appartementen in Almoradi, een stad aan de kust van de provincie Alicante. Dit gebied maakt deel uit van de Costa Blanca, bekend om zijn prachtige landschappen, stranden van hoge kwaliteit en aangename klimaat.

Almoradi biedt alle essentiële voorzieningen voor een comfortabele woonervaring. Je vindt scholen, medische centra, supermarkten, winkels en eetgelegenheden binnen handbereik van het privécomplex. Almoradi is gunstig gelegen op 30 minuten van de luchthaven van Alicante en op slechts 15 minuten van het strand van Guardamar. Bovendien zijn er bezienswaardigheden in de buurt, zoals Torrevieja, op slechts 20 minuten rijden, waar het hele jaar door evenementen en vrijetijdsmogelijkheden zijn.

De appartementen te koop in Alicante Almoradi maken deel uit van een privécomplex met een gemeenschappelijk zwembad op het dak, ondergrondse parkeergarage en bergingen. De appartementen hebben ruime terrassen, terwijl de interieurs zijn ontworpen met luchtige woonruimtes die veel natuurlijk licht vangen, compleet met open keukens. Deze woningen zijn uitgerust met een wasruimte en hebben 3 slaapkamers en 2 badkamers. De hoofdslaapkamer heeft een inloopkast en een eigen badkamer.


ALC-00765

Ruimten

Kamers4
Slaapkamers3
Badkamers2
Balkons1

Oppervlaktes

Woonkamer125 m²
Totaal140 m²
Airconditioning
Balkon
Lift
Terras
Zwembad

Almoradí

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens