Woningen met Zeezicht in een Complex in Fuengirola Malaga

Fuengirola
Appartement • 4 kamer(s) • 3 bed. • 3 bad. • 112 m² • referentie: AGP-00593-19259
€ 940.000
Gloednieuwe Woningen met Zeezicht in El Higuerón Fuengirola

De woningen liggen in Fuengirola, een bekende toeristenplaats tussen Mijas en Benalmadena. De regio biedt een onvergetelijke vakantie-ervaring met zijn mooie stranden en ruime keuze aan voorzieningen. Twee golfbanen behoren ook tot die voorzieningen.

De woningen te koop in Fuengirola liggen in een luxe complex op loopafstand van de zee en vlakbij de snelweg. Het vliegveld ligt op slechts 15 minuten rijden via deze weg. De woningen liggen ook op 29 km van het centrum van Malaga en op 35 km van Marbella.

In het luxe complex zijn een fitnessruimte, sauna, SPA, parkeerplaats, beveiligingscamera's, lift, gemeenschappelijk-privé tuinen en gemeenschappelijk-privé zwembaden aanwezig. De woningen met zeezicht worden te koop aangeboden in een groot aantal opties zoals 2-slaapkamer begane grond, 3-slaapkamer middenverdieping en 3-slaapkamer penthouse modellen.

Alle woningen hebben een terras, aparte keuken, balkon, solarium, kleedkamer, open keuken, berging, wasruimte en een en-suite badkamer in het interieurontwerp. De luxe woningen zijn uitgerust met keukenapparatuur, smart-home systemen, satelliet-tv, vloerverwarming, airconditioning, een douche, een bad en een kelder.


AGP-00593

Ruimten

Kamers4
Slaapkamers3
Badkamers3
Balkons1

Oppervlaktes

Woonkamer112 m²
Totaal112 m²
Airconditioning
Balkon
Lift
Satelliet-tv
Sauna
Terras
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Fitnesscentrum
Parkeerplaats
Vaatwasser
Wasmachine

Fuengirola

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Zeezicht
SoortAppartement
Bouwjaar2026
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens