Appartementen met zeezicht in een wooncomplex in İzmir Urla

Güvendik
Appartement • 3 kamer(s) • 2 bed. • 2 bad. • 72 m² • 2de verdieping • referentie: ADB-00026-33614
€ 354.500
€ 303.000+51.500
Appartementen met zeezicht, terras en vrijstaande tuin in İzmir Urla

De appartementen te koop zijn gelegen in een rustige en vredige omgeving in Urla, Izmir. Urla is een regio die gekwalificeerde migratie uit heel Turkije ontvangt. Het is ook bekend om zijn horizontale architectuur, luxe woningbouwprojecten, villa's, en schone en goed onderhouden stranden met blauwe vlaggen. Urla biedt een leven verweven met natuur, bos en zee.

De appartementen in İzmir Urla liggen op 250 meter van de supermarkt, 400 meter van de dagelijkse voorzieningen, 600 meter van de beroemde visrestaurants aan zee, de zee en de jachthaven, 900 meter van de stranden met blauwe vlag, 1 km van het bos, 50 km van de luchthaven Adnan Menderes.

Het complex is gebouwd op een perceel van 4.500 m² en beschikt over een overdekte privéparkeerplaats, 24/7 beveiliging en beveiligingscamera's, een buitenzwembad, sauna, stoombad, fitnessruimte, afvalwaterrecyclingsysteem en oplaadstations voor elektrische voertuigen.

De speciaal ontworpen appartementen hebben terrassen en balkons, appartementen met tuingebruik hebben een eigen tuin, vloerverwarmingssysteem, combiketel, aparte airconditioning in elke kamer, keukenarmatuur en keukenapparatuur, laminaat en keramische vloeren, douchecabine, PVC raamsystemen.


ADB-00026

Ruimten

Kamers3
Slaapkamers2
Badkamers2
Balkons1

Oppervlaktes

Woonkamer72 m²
Totaal97 m²
Airconditioning
Balkon
Lift
Satelliet-tv
Sauna
Terras
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Fitnesscentrum
Oplaadpunt voor elektrische voertuigen
Parkeerplaats
Stoomruimte

Güvendik

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Boszicht
Zeezicht
Zicht op de tuin
SoortAppartement
Bouwjaar2023