Nieuwe appartementen midden in de natuur in Alanya İncekum

Okurcalar
Appartement • 4 kamer(s) • 3 bed. • 2 bad. • 115 m² • referentie: AYT-04000-34219
€ 238.000
€ 211.000+27.000
Appartementen met rijke sociale activiteiten in Alanya İncekum

İncekum, waar vele natuurlijke schoonheden van Alanya zijn gevestigd, onderscheidt zich als een van de meest favoriete locaties van de wijk met zijn prachtige natuur en schone zee. Okurcalar blijft zich snel ontwikkelen als attractiecentrum waar u gemakkelijk toegang heeft tot alle dagelijkse behoeften en voorzieningen.

De appartementen te koop in Alanya bevinden zich op 2 km van de zee, 2,5 km van het natuurpark İncekum, 6 km van het Sea Dolphin Park, 20 km van het Kleopatra-strand, 22 km van het kasteel van Alanya, 60 km van de luchthaven Gazipaşa en 70 km van Antalya luchthaven.

Binnen het project, dat op loopafstand van de zee en sociale voorzieningen in İncekum ligt, bevinden zich eigentijds ontworpen appartementen. De uitgebreide faciliteiten en prachtige diensten binnen het project omvatten sauna, hamam, spa, stoombad, fitness, receptie, café, buiten- en binnenzwembaden, bar bij het zwembad, lounges aan het zwembad, binnenjacuzzi, waterpark, parkeerplaats, minigolf, vuurplaats , bioscoop, karaokeruimte, open en gesloten kinderspeelplaats, à la carte restaurant, basketbalveld, zwembad en speelplaats voor dieren, decoratieve vijver, zithoek, barbecueplaats, decoratieve tuin en privéstrand.

De appartementen, ontworpen met prioriteit voor comfort en een overvloed aan voorzieningen, bieden aanvullende diensten zoals een laadstation voor elektrische voertuigen, 2 jaar huurgarantie, betaalde transferservice, huishoudster, pendeldienst naar de zee, pendeldienst naar het centrum van Alanya, camera, en 24/7 beveiligingsdiensten, generator, markt, dokterspraktijk, auto huren, automatische kentekenherkenning. De technische kenmerken in de appartementen omvatten vloerverwarming, gelakt meubilair, eilandkeuken in duplexappartementen, aluminium PVC-isolatieramen van twee verdiepingen, geluids- en thermische isolatie, een Hilton-badkamer en een plafondhoogte van 3 meter.


AYT-04000

Ruimten

Kamers4
Slaapkamers3
Badkamers2
Balkons2

Oppervlaktes

Woonkamer115 m²
Totaal117 m²
Airconditioning
Balkon
Barbecue
Gemeubileerd
Lift
Satelliet-tv
Sauna
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Fitnesscentrum
Hot-tub
Stoomruimte

Okurcalar

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
SoortAppartement
Bouwjaar2025