Zeezicht Appartementen aan het Strand in Çınarcık Yalova

Harmanlar
Appartement • 5 kamer(s) • 4 bed. • 3 bad. • 167 m² • 3de verdieping • referentie: YVX-00070-26742
€ 159.839
Appartementen met Zeezicht op een Centrale Locatie in Çınarcık Yalova

De appartementen met uitzicht op zee liggen in de wijk Çınarcık in Yalova. Çınarcık is een populaire vakantiebestemming. Het biedt een lange kustlijn, korte afstand van Istanbul en gemakkelijke toegang via de zee route. Tijdens de wintermaanden biedt Çınarcık een rustige en vredige omgeving. De appartementen met uitzicht op zee zijn situted in de buurt van het stadsdeel centrum, op loopafstand van alle sociale voorzieningen.

De appartementen te koop in Yalova liggen aan zee. De appartementen liggen op 1,5 km van het strand van Çınarcık en op 1,8 km van het Staatsziekenhuis van Çınarcık, het centrum van Çınarcık en de pier. De appartementen liggen ook op 3 km van Çınarcık Beroepsschool, op 16 km van Yalova Centrum en de veerboothaven, en op 73 km van de Luchthaven Sabiha Gökçen.

De appartementen zijn gebouwd op percelen van 1.675 m² en bestaan uit 2 blokken: Blok A en Blok B. Er zijn 36 appartementen met 1, 2, 3 slaapkamers en 2+2 en 3+2 types. Binnen het complex zijn er parkeerplaatsen en liften.

De appartementen hebben ruime balkons, woonkamers en open keukens. De appartementen zijn voorzien van vloerverwarming, inbouwsets, kapstokken in de hal en douchecabines. In de duplex-appartementen zijn er 2 badkamers en een terras.


YVX-00070

Ruimten

Kamers5
Slaapkamers4
Badkamers3
Balkons2

Oppervlaktes

Woonkamer167 m²
Totaal185 m²
Balkon
Lift
Satelliet-tv
Voorzieningen verzameld door AI.
Parkeerplaats
Terras

Harmanlar

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Zeezicht
SoortAppartement
Bouwjaar2022