CHARMANT TRADITIONEEL CHALET IN VEYZONNAZ DICHT BIJ ALLE VOORZIENINGEN

Veysonnaz
Chalet • 8 kamer(s) • 5 bed. • 3 bad. • 185 m² • referentie: EVR6
€ 815.681

Dit Walliser chalet uit 1988 met circa 185 m² woonoppervlak, op een perceel van 438 m² ligt in een skigebied in de gemeente Veysonnaz. Dit chalet ligt op een geweldige locatie met een prachtig uitzicht over de hele vallei. U kunt lopen naar de skiliften en winkels in het dorp.

Dit chalet bestaat boven uit een inkomhal met toilet en douche, een grote woon/eetkamer met parketvloer met open haard (cassette), aparte keuken en toegang tot het balkon dat het chalet omringt. Boven, drie slaapkamers en een badkamer met ligbad, wastafel en toilet. Een klein balkon leidt naar de badkamer. De zolder is in gebruik als zolder.

De begane grond bestaat uit een 3,5-kamerappartement met tuin. Een aangename woonkamer met open haard om te ontspannen in de winter en toegang tot de tuin. De keuken biedt ook toegang tot de tuin. Het bestaat uit een oven, een elektrische kookplaat en een vaatwasser.

Het chalet is elektrisch verwarmd en een open haard op elke verdieping dient als back-up.

Toegang tot het chalet in de zomer is met de auto.

In de winter is de beste manier om bij het chalet te komen (5 minuten van de weg). Voor de winter is sneeuwruimen te verwachten.

Verkopen aan buitenlanders is mogelijk, evenals een tweede huis!

Ruimten

Kamers8
Slaapkamers5
Badkamers3

Oppervlaktes

Woonkamer185 m²
Perceel438 m²
Eetruimte
Parkeerplaats

Veysonnaz

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
SoortHuis
Bouwjaar1987