ALANYA OBA 4+1 PENTHOUSE 190 M2 300 METER VAN DE ZEE APPARTEMENT TE KOOP

Alanya, 22 50. Sk.
Gemeubileerde duplex • 1 kamer(s) • 4 bed. • 3 bad. • 200 m² • 4de verdieping
€ 185.000

Gelegen in de trendy wijk Oba, in een prachtig complex, biedt dit prachtige Penthouse appartement de perfecte leefruimte voor u. Het heeft een totale oppervlakte van 190 m2 met 4 slaapkamers en 1 grote woonkamer.

Ons appartement is volledig ingericht voor uw comfort en ingericht in een moderne stijl. Het heeft luxe faciliteiten zoals een pergolatuin, een fitnessruimte, een buitenzwembad en een barbecueplaats waar u op zonnige dagen een aangename tijd kunt hebben. Er is ook een grote parkeerplaats die u kunt gebruiken om te ontspannen en een aangename tijd te hebben.

Ons complex, waar u comfortabel kunt wonen zonder u zorgen te maken over veiligheid, trekt ook de aandacht met zijn fitnessruimte en op slechts 300 meter van de zee. Bovendien maakt het uw comfort compleet met zijn keuken in Amerikaanse stijl en op loopafstand van overal.

Wonen in dit unieke penthouse-appartement garandeert een hoge levensstandaard terwijl het zich bevindt met gemakkelijke toegang tot alle voorzieningen van de stad.

Ruimten

Kamers1
Slaapkamers4
Badkamers3
Toiletruimten3
Parkeerplaatsen (binnen)1

Oppervlaktes

Woonkamer200 m²
24/7 conciërge
Airconditioning
Balkon
Barbecue
Binnenzwembad
Buitenzwembad
Eetruimte
Fitnesscentrum
Garage
Gemeubileerd
Hot-tub
Intercom
Internet
Lift
Oplaadpunt voor elektrische voertuigen
Satelliet-tv
Sauna
Stoomruimte
Tuin
Vaatwasser
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Parkeerplaats

22 50. Sk., Alanya

SoortAppartement
Bouwjaar2008