Appartementen dichtbij dagelijkse voorzieningen Trabzon

Yalıncak
Appartement • 4 kamer(s) • 3 bed. • 3 bad. • 165 m² • referentie: TZX-00161-8790
€ 112.316
Gezinsvriendelijke appartementen in een complex in Yalıncak, Trabzon

De appartementen zijn gelegen in een ontwikkelde regio met de voltooiing van de Kanuni Boulevard Highways. Yalıncak is een ontwikkelde regio in Trabzon, dicht bij winkelcentra, dagelijkse sociale activiteiten, openbaar vervoer, scholen en universiteiten. Bovendien liggen de appartementen op 1 km van het winkelcentrum Cevahir Outlet en het Kaşüstü-strand, en op 1,5 km van het Kaşüstü-ziekenhuis, het winkelcentrum en de luchthaven Trabzon.

De appartementen te koop in Trabzon bevinden zich in een project bestaande uit 8 blokken en 103 appartementen. Het complex beschikt over inpandige parkeergelegenheid, 24/7 camerabeveiliging, een kinderspeeltuin, een basketbalveld, liften, een gebedsruimte en een wandelpad. Het project heeft tot doel een gezinsvriendelijk leven te bieden met voorzieningen en design ter plaatse.

De appartementen beschikken over een gesloten keuken, en-suite badkamer, badkamer, toilet en balkon. Er zijn combi-, inbouwapparatuur, satellietinstallaties, keukenkasten en intercomsystemen.


TZX-00161

Ruimten

Kamers4
Slaapkamers3
Badkamers3
Balkons2

Oppervlaktes

Woonkamer165 m²
Totaal180 m²
Balkon
Lift
Satelliet-tv

Yalıncak

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
SoortAppartement
Bouwjaar2024