Villaproject met villa met 3 slaapkamers in Sunut Lombok

Sekaroh
Villa • 6 kamer(s) • 3 bed. • 2 bad. • 150 m² • Beschikbaar vanaf 28/12/2025
€ 102.493

Te koop: 80 jaar erfpacht moderne villa's met 3 slaapkamers, de introductie van de Sunny Villa op het betoverende eiland Lombok. De toplocatie in ons resort, dicht bij het zwembad en het strand, maakt het een uitstekende keuze voor een residentie. De selectie van materialen is zorgvuldig geweest; Witte stenen en warme houten accenten zorgen voor een boeiende sfeer, vooral op zwoele avonden.

Stap de Sunny Villa binnen via onze visualisatie en wees getuige van de villafronten versierd met stenen en omlijst met hout, waardoor een harmonieuze mix ontstaat met de natuurlijke omgeving. Verken aankomende villa's, elk een bewijs van voortreffelijk vakmanschap en harmonie aan de kust.

De zonnige villa met drie slaapkamers is op maat gemaakt voor koppels of vrienden. De hele omtrek rondom de villa wordt omhuld door diverse planten en bomen, die een natuurlijke haag vormen. In combinatie met het zwembad belooft het de ultieme plek voor ontspanning op dit tropische eiland te worden. Het is het perfecte toevluchtsoord, speciaal voor jou.

Alle villa's krijgen grote glazen ramen. Het uitzicht vanuit de slaapkamer is zowel op het terras als op het groen. De planten worden geselecteerd door onze tuinarchitect en passen in het hele concept van het resort. Je zult deze plek niet meer willen verlaten.

De villa's hebben een prachtig uitzicht, tuin, terras, woonkamer, keuken. Ook ontdek je drie slaapkamers met twee badkamers

Ruimten

Kamers6
Slaapkamers3
Badkamers2
Toiletruimten2

Oppervlaktes

Woonkamer150 m²
Perceel188 m²
Airconditioning
Balkon
Eetruimte
Gemeubileerd
Tuin
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Terras

Sekaroh

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Zicht op de tuin
SoortHuis
Bouwjaar2024