Huis voor Kopen in Bourneau, Frankrijk

Bourneau
Huis • 4 kamer(s) • 1 bed. • 137 m² • referentie: 1466255
€ 50.000
iad France - Julien Bourasseau biedt: 5 minuten van het bos, 15 minuten van Fontenay le Comte, 45 minuten van PUY DU FOU, in het hart van een rustig dorp, kom en ontdek deze SET OM VOLLEDIG TE RENOVEREN.

EEN MOOIE BLANCO PAGINA VOOR GROTE DOE-HET-ZELVERS bestaande uit 2 kamers (18+25) met dubbele beglazing en PVC-rolluiken, evenals bijgebouwen. GROOT POTENTIEEL VAN 137M² WAARAAN HET OPPERVLAK VAN DE ZOLDER (30M²) WORDT TOEGEVOEGD MET PRACHTIGE BAKSTENEN OP DE VLOER EN ROND DE OPENINGEN, EVENALS DE STENEN.

Het geheel grenst aan, en heeft al elektriciteit. Je moet alles aansluiten op het riool en water, ze passeren recht voor het pand. LAAT JE FANTASIE DE VRIJE LOOP, ALLES IS MOGELIJK.

Makelaarskosten ten laste van de verkoper. Onroerend goed dat niet onderworpen is aan de DPE. Informatie over de risico's waaraan deze woning is blootgesteld, is beschikbaar op de website van Géorisques: www.georisques.gouv.fr. Deze onroerend goed advertentie werd geschreven onder de redactionele verantwoordelijkheid van de heer Julien Bourasseau EI (ID 74898), onafhankelijke vastgoedmakelaar (zonder holdingfondsen), handelsagent van de SAS I@D Frankrijk geregistreerd bij de RSAC van LA ROCHE SUR YON onder het nummer 922566617, houder van de onroerend goed canvassing kaart namens het bedrijf I@D France SAS.

Ruimten

Kamers4
Slaapkamers1

Oppervlaktes

Woonkamer137 m²
Perceel250 m²

Bourneau

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
SoortHuis
Bouwjaar1880
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens