Villa met land

A dos Cunhados e Maceira
Vrijstaand huis • 3 kamer(s) • 2 bed. • 2 bad. • 69 m² • referentie: 4b56e785-74e3-4ef0-9a4d-716cbd2a1ea4
€ 150.000

Deze villa is een gezellig toevluchtsoord gelegen, tussen de huizen, op een heuvel van Maceira. Met een panoramisch uitzicht biedt dit huis een aangename ervaring.

De villa bestaat uit drie verschillende woonblokken, elk met een eigen persoonlijkheid en functie. (Huis met keuken, woonkamer, slaapkamer en badkamer, bijgebouw met slaapkamer en badkamer en het derde gebouw is een oud huis met eerste verdieping en kelder dat diepe werken vereist). Wat hen echter verenigt, is het terras dat niet alleen een fysieke, maar ook een visuele verbinding tussen de ruimtes biedt. Dit terras is meer dan alleen een architecturale schakel; Het is een ruimte om te ontspannen en te socializen.

Het terrein dat zich uitstrekt tot voorbij het terras nodigt uit tot een diepere verbinding met het land. Hier hebben bewoners de mogelijkheid om een moestuin aan te leggen, waardoor een verscheidenheid aan verse groenten en kruiden tot leven komt. Als alternatief, of tegelijkertijd, kunnen ze een tuin aanleggen en zelfs een duurzame levensstijl aannemen. Het fokken van kippen zorgt voor verse eieren en een natuurlijke bevruchtingscyclus voor het omliggende land. De synergie tussen wonen en natuur is duidelijk, waardoor een harmonie ontstaat die zowel esthetisch als ecologisch bewust is.

'S Nachts verandert het terras in een perfecte plek om naar de sterren te kijken, weg van de stadslichten die concurreren met de gloed van de nachtelijke hemel. De zachte bries en serene stilte dragen bij aan een sfeer van rust en contemplatie, waardoor deze buitenruimte een oase van rust is voor ontspanning en introspectie.

Plaats:

- Maceira ligt op 15 minuten van Torres Vedras en op 5 minuten van de stranden, en heeft gemakkelijke toegang tot de snelweg A8 naar Lissabon, met de luchthaven van Lissabon op 45 minuten afstand.

- Maceira is een rustig dorp, met essentiële diensten zoals een gezondheidscentrum, apotheek, supermarkt. Een plek met een eenvoudig en gemakkelijk leven, zonder verkeer en met veel te bieden op gastronomisch en medicinaal gebied, met hier de thermale baden van Águas do Vimeiro.

- 2 km van het strand is een geweldige plek voor water- en buitensporten.

Kom kennismaken!

Boek nu je bezoek.

De verstrekte informatie is louter informatief van aard en kan niet als bindend worden beschouwd, en ontslaat niet van het overleg en de bevestiging ervan met de bemiddelaar.

Wij delen met alle makelaars/professionals op een 50%/50% basis.

Ga voor meer informatie naar onze website KWPortugal.pt

Ruimten

Kamers3
Verdiepingen2
Slaapkamers2
Badkamers2

Oppervlaktes

Woonkamer69 m²
Perceel395 m²
Intern188 m²
Tuin
Voorzieningen verzameld door AI.
Terras

A dos Cunhados e Maceira

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Panoramisch weergave op platteland
Energie-efficiëntiegraad
F
ID1196-8488