Appartementen met zeezicht in Trabzon Ortahisar

Boztepe Mahallesi
Appartement • 2 kamer(s) • 1 bed. • 1 bad. • 92 m² • referentie: TZX-00197-14068
€ 93.372
Residentiële appartementen in een goed uitgerust complex in Trabzon Ortahisar

Er zijn appartementen met een modern design in het beveiligde complex in Trabzon Ortahisar. Het project is gelegen in Trabzon Ortahisar, een van de meest populaire woonwijken in Boztepe. Boztepe is een belangrijk woon- en toeristisch centrum in Trabzon, bekend om zijn natuurlijke schoonheid, ontwikkelde sociaal-culturele structuur en diverse voorzieningen.

De appartementen te koop in Trabzon Ortahisar bevinden zich op 2 km van het Atatürk-plein, 2,6 km van de kustlijn, 3 km van openbare instellingen en sociale voorzieningen zoals het gemeentelijk gebouw, sociale activiteitencentra en winkelcentra in het stadscentrum, 6 km van Trabzon Airport, en op 6 km van de Technische Universiteit Karadeniz.
Dit omvangrijke project is gebouwd op een perceel grond met een breedte van 2561 m². Er zijn in totaal 62 appartementen in één blok. De appartementen hebben woonoppervlaktes variërend van 103 m² tot 386 m² en er zijn vier verschillende typen appartementen: 1+1, 2+1, 3+1 en 4+1.

Het complex omvat 1250 m² aan aangelegde gemeenschappelijke ruimtes, een wintertuin op elke verdieping, wandelgebieden, een speel- en activiteitenruimte voor kinderen, een binnenzwembad, een sauna, een hamam, een fitnessruimte, een beveiligd gebouw en parkeeringangen, opslagruimtes op elke verdieping. verdieping, en een uitgebreide faciliteit met een afgesloten parkeerplaats met een capaciteit van 124 voertuigen.

Appartementen te koop in Trabzon omvatten woonkamers, slaapkamers, keukens, badkamers, terrassen en balkons. Sommige appartementen bieden mogelijkheden zoals kleedkamers, speel- en studeerkamers en gastenkamers met badkamer. Appartementen op de begane grond bieden directe toegang tot privéterrassen en sociale voorzieningen.


TZX-00197

Ruimten

Kamers2
Slaapkamers1
Badkamers1
Balkons1

Oppervlaktes

Woonkamer92 m²
Totaal109 m²
Airconditioning
Balkon
Lift
Satelliet-tv
Terras
Zwembad

Boztepe Mahallesi

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Bergzicht
Zicht op de stad
Zicht op de tuin
SoortAppartement
Bouwjaar2026