Huis voor Kopen in Peyriac-de-Mer, Frankrijk

11440 Peyriac-de-Mer
Appartementencomplex • 12 kamer(s) • 272 m² • referentie: 1467964
€ 810.000
iad France - Laurent IGLESIAS biedt: ZELDZAAM - VASTGOEDCOMPLEX - GEBOUW - BEVEILIGDE RESIDENTIE - 4 T3 APPARTEMENTEN MET EXTERIEURS - KELDERGARAGE 8 PLAATSEN - 4 KELDERS - RECENTE BOUW ONDER DECENNIUM - HELDER - RUSTIG - GEEN CONDOMINIUM KOSTEN - PEYRIAC DE MER.

Ontdek dit vastgoedcomplex in Peyriac de mer bestaande uit een gebouw gelegen in een beveiligde residentie. De kavel bestaat uit 4 3-kamer appartementen, 2 appartementen op de begane grond, 2 appartementen boven met balkon, een totale kelder met 8 parkeerplaatsen en 4 bergingen...

Alle appartementen bestaan uit een inkomhal, een ruime lichte woonkamer met directe toegang naar buiten, een ingerichte en volledig uitgeruste keuken open naar de woonkamer, 2 slaapkamers met kasten en kledingkast, een apart toilet en een badkamer uitgerust met een ligbad en inloopdouche, een badmeubel met opbergruimte en verwarmd handdoekenrek...

De woning is beveiligd met een digicode en videofoon. De kelder is voorzien van twee beveiligde elektrische poorten en 4 gesloten en beveiligde kelders.

Technische punten:

- Bouw van de residentie in 2018 onder de tien jaar.
- Bouwen op 2 niveaus (R+1).
- Geen condominiumkosten.
- Onroerende voorheffing: 4300 euro.
- 3 verhuurde appartementen ( huurcontract 3,6,9 )
- 1 Appartement ( verdieping ) vrij van bewoning.

Voor meer informatie, aarzel niet om contact met mij op te nemen.

Deze onroerend goed advertentie is voor 4 hoofdkavels gelegen in een condominium die in totaal 6 kavels vormen die niet onderworpen zijn aan een lopende procedure die door de verkoper is aangegeven. Makelaarskosten ten laste van de verkoper. Energieweergave-informatie over deze eigenschap: DPE B-index 68 en BKG A-index 3. Informatie over de risico's waaraan deze woning is blootgesteld, is beschikbaar op de website van Géorisques: www.georisques.gouv.fr. Deze onroerend goed advertentie werd geschreven onder de redactionele verantwoordelijkheid van de heer Laurent IGLESIAS EI (ID 21115), onafhankelijke makelaar (zonder holdingfondsen), handelsagent van de SAS I@D Frankrijk geregistreerd bij de RSAC van Narbonne onder het nummer 753220482, houder van de onroerend goed canvassing kaart namens het bedrijf I@D France SAS.

Ruimten

Kamers12
Verdiepingen1
Balkons1
Parkeerplaatsen (buiten)1

Oppervlaktes

Woonkamer272 m²
Balkon
Terras
Voorzieningen verzameld door AI.
Garage

Peyriac-de-Mer

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
SoortHuis
Bouwjaar2018
Energie-efficiëntiegraad
B
68
Milieueffectbeoordeling (CO₂)
A
3