HIPPISCH LANDGOED 16 HECTARES 74000, in Annecy, Frankrijk

74000 Annecy
Vastgoedbelegging
€ 4.493.000

Gelegen in het departement Haute-Savoie, op 30 minuten van Genève en Annecy en op 45 minuten van de internationale luchthaven van Genève.

Dit landgoed strekt zich uit over meer dan 16 hectare in één stuk en is volledig omheind, in een rustige en bosrijke omgeving.

Het biedt een prachtig Maison de Maître, een chalet en drie gebouwen met een totale bebouwde oppervlakte van ongeveer 3200m2. Dit landgoed is momenteel ontwikkeld voor het fokken en fokken van paarden.

Het domein bestaat uit:

Een herenhuis met een bewoonbare oppervlakte van 400m², verdeeld over twee niveaus. Het omvat een grote ontvangstruimte, een keuken, een doucheruimte en toilet, vier slaapkamers, twee badkamers, een kelder en een in te richten zolder met een oppervlakte van 160m².

Een chalet met een bewoonbare oppervlakte van 50m², omgebouwd tot een appartement op twee niveaus. Het bestaat uit een woonkamer, een keuken, een slaapkamer en een doucheruimte.

een Savoyaardse boerderij bestaande uit acht boxen, een keuken, een doucheruimte, een inseminatielaboratorium en een schuur voor de opslag van veevoer.

een bijgebouw met kantoren, een hangar en een magazijn.

een stal met tien paardenboxen.

De ingang en alle toegangen tot het Maison de Maître en de andere gebouwen zijn volledig geplaveid met kasseien, de andere delen van het land bestaan uit weilanden en bos.
 

Annecy

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens