Appartementen in een Project met Zeezicht in Bursa Mudanya

Yeni
Appartement • 4 kamer(s) • 3 bed. • 2 bad. • 170 m² • 5de verdieping • referentie: YEI-00169-31092
€ 157.801
Appartementen in een Complex met Zwembad in Bursa Mudanya

Elegante appartementen liggen in een project met uitzicht op zee en een zwembad in Mudanya, Bursa. Met de nabijheid van het centrum van Bursa en Istanbul, belooft Mudanya een verblijf van hoge kwaliteit, ook dankzij de wandelpaden langs de kust, kampeerterreinen en visrestaurants.

Appartementen te koop in Bursa Turkije liggen op 280 m van de dichtstbijzijnde markt, 600 m van de hoofdweg, 1,2 km van het Güzelyalı strand en de veerboot pier, 6,7 km van het Mudanya Staatsziekenhuis, 16 km van de internationale school, 23 km van de intercity bus terminal, 60 km van Uludağ, 90 km van de Osmangazi Brug en 110 km van de luchthaven Sabiha Gökçen.

Stijlvolle appartementen in een project omvatten 2 blokken met 5 verdiepingen en 32 appartementen gebouwd op 2800 m² grond. Het project met uitzicht op zee en het bos biedt zwembaden voor volwassenen en kinderen, een kinderspeelplaats, een parkeerplaats en beveiligingscamera's.

De appartementen zijn uitgerust met moderne details zoals een aparte keuken, kleedkamer, wasruimte, en-suite badkamer, balkon en PVC raam-deursystemen. Elegante flats hebben balkons en vloerverwarming. Indien nodig kunnen balkons van glas worden voorzien om extra leefruimte te creëren.


YEI-00169

Ruimten

Kamers4
Slaapkamers3
Badkamers2
Balkons2

Oppervlaktes

Woonkamer170 m²
Totaal180 m²
Balkon
Lift
Satelliet-tv
Terras
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Parkeerplaats

Yeni

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Boszicht
Zeezicht
SoortAppartement
Bouwjaar2024