Luxe appartementen zeer dicht bij de zee in Antalya, Finike

Finike
Appartement • 1 kamer(s) • 1 bed. • 1 bad. • 55 m²
€ 134.450

Appartementen te koop zijn gelegen in Antalya, Finiki. Finike; Het is een vakantieregio gelegen in het westen van Antalya, direct aan zee. De regio ligt dicht bij Kumlucu, waar u aan al uw dagelijkse behoeften kunt voldoen, en Adrasan, een van de beroemdste vakantieoorden van de regio, en is een district met oude steden, culturele gebieden, baaien en wandelpaden.

Het project, waar de appartementen te koop zich bevinden, bestaat uit 74 2 +1 appartementen met volledig uitzicht op zee en 10 1 +1 appartementen met uitzicht op zee en de bergen.

Er zijn faciliteiten zoals een zwembad voor volwassenen, een kinderzwembad, een bewakingscamerasysteem, beveiliging van het terrein, een parkeerplaats, fitness, een sauna, een kinderspeelplaats, een multifunctioneel sportveld, wandelpaden en camelia's, een generator en de campingbediende op het terrein waar de appartementen zich bevinden.

In luxe appartementen worden functies zoals keukenkasten, drievoudige ingebouwde keukenset, garderobe, badkamerarmaturen en douchecabine, airconditioning in elke kamer, elektrisch rolluiksysteem en vloerverwarming klaar voor gebruik geleverd.

Appartementen met een perfecte locatie liggen op 50 meter van de zee, op 7 km van het centrum van Kumluca, op 7 km van het centrum van Finike, op 100 km van het centrum van Antalya en op 110 km van de internationale luchthaven van Antalya.

Ruimten

Kamers1
Slaapkamers1
Badkamers1

Oppervlaktes

Woonkamer55 m²
Voorzieningen verzameld door AI.
Airconditioning
Fitnesscentrum
Parkeerplaats
Sauna
Zwembad

Finike

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Licht weergave op bergen
Panoramisch weergave op zee