Gerenoveerd familiehuis te koop in Conthey, Zwitserland

Conthey, Chem. des Nendards 1A, 1964 Conthey, Switzerland
Vrijstaand huis • 5 kamer(s) • 4 bed. • 2 bad. • 250 m²
€ 1.530.249

Te koop eengezinswoning van 5,5 kamers gelegen in de woonwijk Plan-Conthey.

Ideaal gelegen in het hart van het centrum van Wallis, in een gebied dicht bij alle voorzieningen en winkels, scholen maar toch rustig, zal dit gerenoveerde huis op drie niveaus u verleiden met zijn vele troeven die het tot een zeldzaam en uniek pand maken.

Dit huis wordt als volgt gepresenteerd:

- Semi-ondergrondse kelder: Op afstand bedienbare garage met automatische deur, ruimte voor 5 voertuigen, wasruimte, technische ruimte, berging en een onafhankelijke ruimte met een aparte ingang die voor meerdere functies kan worden gebruikt (kantoor, werkkamer of studio) completeert de kelder.

- Begane grond: Mooie ruime entree, circulatieruimte, grote woonkamer met moderne open haard (gesloten open haard, insert) moderne, ruime en goed ingerichte keuken, 2 slaapkamers waarvan momenteel 1 master bedroom met dressing, een badkamer met dubbele wastafel en grote inloopdouche en toilet alsmede een kleine vorm op één verdieping alles wat je dagelijks nodig hebt zonder van niveau te hoeven veranderen.

- Boven: 2 grote kinderslaapkamers, een dubbele wastafel badkamer met bubbelbad en toilet. Een grote open ruimte die kan worden opgedeeld, kan een 3e slaapkamer op de bovenverdieping, kantoor of als speelkamer voor de kinderen worden.

De woning is voorzien van vloerverwarming, de cv-ketel is in 2022 vervangen, alle zonwering in de woning is op afstand bedienbaar, de woning is volledig ingericht om het ontharde water over alle verdiepingen te verdelen, tevens is de woning voorzien van de centrale stofzuiger op alle verdiepingen.

Het huis is beschikbaar voor elk serieus bezoek. Elk dossier wordt vooraf bestudeerd voor de bezoeken. Meer foto's op aanvraag.

De hypotheek kan tegen een zeer laag tarief worden overgenomen.

Agentschappen onthouden zich van stemming.

Ruimten

Kamers5
Slaapkamers4
Badkamers2
Parkeerplaatsen (binnen)5

Oppervlaktes

Woonkamer250 m²
Perceel648 m²
Voorzieningen verzameld door AI.
Garage
Vaatwasser

Chem. des Nendards 1A, 1964 Conthey, Switzerland, Conthey

SoortHuis
Bouwjaar2004