Berlin Central Station: Nieuw gemeubileerd serviced apartment te koop in Mitte

10557 Berlijn
Appartement • 1 kamer(s) • 1 bad. • 24.34 m² • 4de verdieping • referentie: 778-18-FCB23
€ 228.000
Gelegen in een nieuw gebouwd complex in het centrum van Berlijn, heeft dit appartement tal van voordelen. Bewoners hebben goede toegang tot alle delen van de stad via het centraal station van Berlijn, dat op loopafstand ligt. De gunstige ligging biedt onmiddellijke toegang tot alle Berlijnse hotspots (Alexanderplatz, Potsdamer Platz, Reichstag, Tiergarten, enz.).

De wijk staat bekend om zijn historische bezienswaardigheden en de overvloed aan recreatieve voorzieningen. Bewoners hebben snel toegang tot tal van restaurants en cafés, musea en galerieën, winkelcentra en iconische Berlijnse boulevards.

Het volledig uitgeruste studio-appartement bevindt zich op de vierde verdieping met een totale woonoppervlakte van ca.24,4m2. Het appartement is zeer praktisch en goed ontworpen. Het beschikt over een ingerichte keuken met inbouwapparatuur, een comfortabele slaapbank, een tv en een bureau. De badkamer is voorzien van hoogwaardige materialen. De woonkamer is groot en het appartement beschikt over een ingerichte berging. Daarnaast biedt de residentie een hoge levensstandaard voor bewoners met een conciërgeservice in de lobby, een co-working space met snel draadloos internet, een fitnessstudio en een moderne bistro.

Dit appartement vertegenwoordigt een uitstekende investeringsmogelijkheid in een zeer gewild gebied met een sterke vraag naar woningen.

Voor het organiseren van een bezichtiging van een woning of voor informatie over een bezichtiging van een woning in Berlijn, staat het team van First Citiz Berlin tot uw beschikking.

Aanvullende informatie

Alle informatie over deze woning is gebaseerd op informatie verstrekt door de verkoper(s) en/of hun vertegenwoordigers. Dit aanbod is vertrouwelijk en uitsluitend bestemd voor de ontvanger. Elke openbaarmaking moet worden geautoriseerd door First Citiz GmbH. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid of volledigheid. Fout en voorafgaande verkoop kunnen worden verwacht. Sommige foto's en visualisaties van onroerend goed zijn illustratieve voorbeelden en niet-bindend. Voor dit aanbod wordt bemiddelingskosten betaald. Bij de ondertekening van een koopcontract voor deze woning is de makelaarscourtage ten bedrage van 3,57% (incl. 19% BTW) van de verkoopprijs van het notarisonroerend goed door de koper verschuldigd aan First Citiz GmbH.

Stadsdeel

Mitte is de centrale en historische wijk van Berlijn die dateert uit de 12e eeuw. Het is ook een zakendistrict van Berlijn, een bestemming bij uitstek voor toeristen en ook een levendige buurt met talloze bars, restaurants en kunstgalerijen. Het Museumeiland omvat vijf hoogwaardige nationale musea, waaronder het Pergammonmuseum en de Alte Nationalgalerie. Vlakbij ligt het Unter den Linden, dat de barokke kathedraal verbindt met de beroemde Brandenburger Tor. Checkpoint Charlie, een voormalige grenspost tussen oost en west, is een must om te bezoeken. De wijk Alexanderplatz is een belangrijk verbindingspunt voor het Berlijnse vervoer. Men kan met name een bezoek brengen aan de beroemde toren van de televisie, embleem van de stad. Mitte is een levendige buurt die een aantal spraakmakende bedrijven heeft aangetrokken, waaronder Rocket Internet. Het gebied trekt vandaag internationale investeerders aan met high-end vastgoedbouw- en renovatieprojecten.

Door de kaart te laden, gaat u akkoord met het privacybeleid van Google.
Meer informatie

Laad kaart

Deblokkeer Google Maps altijd

De weergegeven locatie van de accommodatie is bij benadering

Functies en voorzieningen

Toplocatie, dicht bij het centraal station van Berlijn

Lobby, fitnessruimte, co-working space en conciërgeservice

Volledig ingericht met ingerichte keuken

Hoog verhuurpotentieel en geen huurlimiet voor investeerders

Serviced Appartement ideaal voor korte termijn verhuur

Moderne nieuwbouw uit 2020 met A-klasse energie-efficiëntie

Vloerverwarming

Mooi vrij uitzicht

Zeer snel internet

Ruimten

Kamers1
Badkamers1

Oppervlaktes

Woonkamer24.34 m²
Lift
Voorzieningen verzameld door AI.
24/7 conciërge
Fitnesscentrum
Gemeubileerd
Internet

Berlijn

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Zicht op de stad
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens