Lifestyle appartement te koop in Velden am Wörthersee, Oostenrijk

Velden am Wörther See
Appartement op begange grond met tuin • 2 kamer(s) • 1 bed. • 1 bad. • 54 m² • Begane grond
€ 395.000

Modern 2-kamer lifestyle appartement op een rustige locatie in Velden am Wörthersee - zo goed als nieuw, stijlvol en volledig gemeubileerd!

Welkom in uw nieuwe oase van ontspanning in Velden am Wörthersee! Dit eigentijdse 2-kamer appartement, gebouwd in 2018, biedt niet alleen het hoogste niveau van wooncomfort, maar ook de perfecte combinatie van stijl en comfort.


Dit appartement heeft een harmonieus ontworpen slaapkamer en een woon/eetkamer/keuken die uitnodigt tot gezellige momenten. Een moderne badkamer rondt de voorzieningen af. De open woonkamer is ook uitgerust met een houtkachel voor gezellige warmte en sfeer.


Er is een eigen buitenparkeerplaats beschikbaar, terwijl de liefdevol aangelegde tuin met tuinhuisje ruimte biedt om buiten te ontspannen. De doordachte kamerindeling zorgt voor een prettige woonbeleving op ca. 42 m² woonoppervlak en een extra serre van ca. 24 m².


Voor de liefhebbers van wellness is er een privé jacuzzi op het terras. Volledig gemeubileerd en uitgerust met een smart home control systeem, belichaamt dit appartement de levensstijl van modern, comfortabel wonen.

Maak vandaag nog een afspraak voor een bezichtiging om de voordelen van dit exclusieve appartement persoonlijk te ervaren. We kijken ernaar uit om u deze unieke woonervaring te presenteren.

Ruimten

Kamers2
Slaapkamers1
Badkamers1

Oppervlaktes

Woonkamer54 m²
Perceel71 m²
Eetruimte
Gemeubileerd
Hot-tub
Internet
Parkeerplaats
Tuin

Velden am Wörther See

SoortAppartement
Bouwjaar2008
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens