Een ruim toevluchtsoord met zes slaapkamers in een veilige gemeenschap

Durban
Huis • 6 bed. • 4 bad. • referentie: 646311e5-c39a-4576-b0b1-bae118206285
€ 201.099

Genesteld binnen de grenzen van een veilige en serene gemeenschap ligt deze opmerkelijke residentie met zes slaapkamers en vier badkamers, die een overvloed aan ruimte en moderne voorzieningen biedt om uw levensstijl naar een hoger niveau te tillen.

Bij binnenkomst wordt u begroet door een zorgvuldig ontworpen keuken met een andere in het huis, elk uitgerust met ingebouwde kasten die voldoende opbergruimte en werkruimte bieden. Het hart van het huis, de en-suite hoofdslaapkamer, beschikt over een ingebouwde kast en zorgt voor privacy en comfort voor de bewoners. Het hele huis is volledig voorzien van airconditioning, waardoor u het hele jaar door kunt ontsnappen aan de elementen.

Beveiliging is van het grootste belang, met een uitgebreid beveiligingssysteem om uw gemoedsrust te waarborgen. Blijf verbonden met razendsnel glasvezelinternet, perfect voor werk of vrije tijd.

Met twee garages die parkeer- en opslagruimte bieden, naast parkeergelegenheid voor tien auto's op het terrein, is het onderbrengen van voertuigen en bezittingen moeiteloos. Daarnaast is er accommodatie voor het personeel beschikbaar voor extra gemak.

De voortuin lonkt met zijn uitnodigende zwembad en biedt de perfecte setting voor familiebijeenkomsten en ontspanning tijdens de zwoele zomermaanden. Ondertussen beschikt de achtertuin over een weelderige tuin, die een rustig toevluchtsoord biedt te midden van de omhelzing van de natuur.

Omarm een gezondere levensstijl door tien minuten naar het strand te rijden om 's ochtends te hardlopen of geniet van een verkwikkende duik om uw dag fris te beginnen. Avontuurlijke geesten kunnen de kunst van het kitesurfen leren, terwijl natuurliefhebbers de wonderen van het Umgeni River Bird Park kunnen verkennen of troost kunnen vinden in de serene Japanse Tuin.

Voor culinaire hoogstandjes gaat u naar de nabijgelegen Durban Food Market, waar u kunt genieten van de diverse smaken van Durban.

Kortom, dit toevluchtsoord met zes slaapkamers biedt niet alleen een thuis, maar ook een toevluchtsoord waar comfort, veiligheid en vrije tijd samenkomen om een ongeëvenaarde woonervaring te creëren. Welkom in je nieuwe retraite.

Alle aanbiedingen worden geaccepteerd.


Ruimten

Slaapkamers6
Badkamers4
Toiletruimten1
Garages (binnen)2
Parkeerplaatsen (buiten)10
Airconditioning
Alarm
Balkon
Garage
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Internet
Parkeerplaats
Tuin

Durban

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Golf
Middelbare school
Openbaar vervoer
Park
Snelweg
Sportcentrum
Strand
Vliegveld
Winkels
Zee
Ziekenhuis
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Zicht op de tuin
ID7002001-49697