Huis voor Kopen in Saint-Loup, Frankrijk

Saint-Loup
Huis • 6 kamer(s) • 4 bed. • 300 m² • referentie: 1479615
€ 95.000
iad France - Etienne Rabineau biedt: In Saint-Loup-des-Bois, boerderij van 3 gebouwen met een oppervlakte van 470 m² vloer. Renovatie te plannen, ideaal voor bed & breakfast met meer dan een hectare grond. Alle drie de gebouwen hebben ook in te richten zolders met een plafondhoogte van meer dan 3 meter. Enorm potentieel om dringend op bezoek te komen.
Het centrum van Cosne sur Loire ligt op 10 minuten rijden, evenals het SNCF-treinstation dat Parijs in 2 uur verbindt.

Deze woning is te koop in interactieve verkoop uitgevoerd door ENCHERES IMMO. Er zijn geen extra kosten voor zowel de koper als de verkoper. Deelname aan de interactieve verkoop is onderworpen aan voorafgaande goedkeuring. Alle aanbiedingen worden doorgestuurd naar de verkoper, die vrij blijft om het aanbod te kiezen dat hij wil volgen. Een online aanbod tijdens de interactieve verkoop vormt geen definitief aanbod in de zin van artikel 1114 van het Burgerlijk Wetboek, maar een loutere intentie tot aankoop. De getoonde prijs komt overeen met een eventuele eerste biedprijs inclusief onderhandelingskosten, met dien verstande dat deze prijs niet noodzakelijkerwijs een prijs is waartegen de verkoper wenst te verkopen.

De verkoop vindt plaats op maandag 1 april 2024 van 20.00 tot 21.00 uur.

Makelaarskosten ten laste van de verkoper. Energielabel voor deze woning: energieklasse F index 408 en KLIMAAT klasse C index 13. Informatie over de risico's waaraan deze woning is blootgesteld, is beschikbaar op de website van Géorisques: www.georisques.gouv.fr. Deze onroerend goed advertentie werd geschreven onder de redactionele verantwoordelijkheid van de heer Etienne Rabineau EI (ID 52079), onafhankelijke vastgoedmakelaar (zonder holdingfondsen), handelsagent van de SAS I@D Frankrijk geregistreerd bij de RSAC van Nanterre onder het nummer 891463291, houder van de onroerend goed canvassing kaart namens het bedrijf I@D France SAS.

Ruimten

Kamers6
Verdiepingen1
Slaapkamers4

Oppervlaktes

Woonkamer300 m²
Perceel13242 m²

Saint-Loup

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
SoortHuis
Bouwjaar1821
Energie-efficiëntiegraad
F
408
Milieueffectbeoordeling (CO₂)
C
13