Perfect opsluiten en gaan - leef een zorgeloos leven!

Stellenbosch
Vrijstaand huis • 3 bed. • 2 bad. • referentie: 32bfe6a2-dacb-42cb-bdeb-c7bc759f78d9
€ 125.363

Alle aanbiedingen zijn welkom!

Deze smetteloze lock-up-and-go-woning met 3 slaapkamers en 2 badkamers biedt moeiteloos wonen op het prestigieuze landgoed Aan de Wijnlanden. Gelegen grenzend aan een weelderige groene gordel, heerst er rust in overvloed, terwijl veiligheid zorgt voor gemoedsrust.

Stap binnen en ontdek een zorgvuldig onderhouden interieur, met moderne afwerkingen en veel natuurlijk licht. De ruime woonruimtes sluiten moeiteloos op elkaar aan, ideaal voor zowel ontspanning als vermaak.

Het middelpunt van deze residentie ligt in de goed uitgeruste keuken, met strakke kasten. Aangrenzend komt het eetgedeelte uit op een eigen patio, perfect om buiten te dineren of gewoon te genieten van de serene omgeving.

De grote slaapkamer is een toevluchtsoord ontworpen voor rust en verjonging met een eigen airconditioning, terwijl de ingebouwde verwarming in de badkamer comfort belooft op kille ochtenden. Twee extra slaapkamers bieden veelzijdigheid voor gasten, familie of kantoorruimte aan huis.

Praktische kenmerken zijn onder meer een dubbele garage voor veilig parkeren, aangevuld met een omvormer van 5 kW voor ononderbroken stroomvoorziening. Met het extra gemak van twee watertanks is zelfvoorziening binnen handbereik.

Deze woning is zo netjes als een speld - trek er gewoon in en geniet van het ultieme lock-up-and-go-leven. Mis uw kans niet om hier uw forever home van te maken in het hart van Aan de Wijnlande."

Het landgoed heeft verschillende groene zones, wandelpaden die door het landgoed leiden en uitnodigen tot inclusief buitenleven.  Er is een zwembad, tenniskwarts, een fitnessruimte en clubhuisfaciliteiten.

Ruimten

Slaapkamers3
Badkamers2
Garages (binnen)2
Parkeerplaatsen (buiten)2

Oppervlaktes

Perceel280 m²
Airconditioning
Barbecue
Garage
Tennis

Stellenbosch

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Sportcentrum
Vliegveld
Winkels
SoortHuis
VerwarmingZonne-
Warm waterHeetwatertank
ID7002001-50153