Huis voor Kopen in Mont-Saint-Grégoire, Canada

Mont-Saint-Grégoire, 828 Rg Chartier, Mont-Saint-Grégoire, QC J0J1K0, CA
Huis • 5 bed. • 4 bad. • referentie: 17480497
€ 3.327.694
Hier is een uitzonderlijke woning die alles heeft om aan uw hoogste eisen te voldoen. Dit landgoed, met een oppervlakte van meer dan 19,8 hectare of ongeveer 23,4 arpenten, beschikt over een indrukwekkende residentie met 5 slaapkamers en meer dan dertig kamers, een enorme landbouwgarage met een kelder en toegang voor voertuigen, een kunstmatig meer met een fontein en zelfs een esdoornwaterpompstation. Het gehele pand is gebouwd volgens de hoogste kwaliteitsnormen, met behulp van hoogwaardige materialen en ultramoderne domoticasystemen.

Welkom op dit ongelooflijke, uitzonderlijke landgoed dat zich uitstrekt over meer dan 19,8 hectare, of ongeveer 23,4 arpenten, en biedt een luxe en unieke ervaring die voldoet aan de hoogste normen. Dit majestueuze pand omsluit een adembenemende residentie, met verfijnd design en opmerkelijke architectuur.

Gelegen in het hart van dit uitgestrekte pand, ontdekt u een residentie met 5 slaapkamers, vergezeld van een aangebouwde dubbele garage, die zich uitstrekt over meer dan dertig kamers, waardoor een royale en harmonieuze leefruimte ontstaat. Elke hoek van deze residentie is met de grootste zorg ontworpen, waarbij modern comfort en tijdloze elegantie worden gecombineerd, met behulp van hoogwaardige bouwmaterialen en een uitzonderlijk domoticasysteem.

Bij aankomst wordt u begroet door een grote open ruimte op de begane grond, die de woonkamer, de eetkamer, een boudoir en de keuken combineert. De woonkamer onderscheidt zich door het kathedraalplafond en de weelderige open haard, waardoor een warme en vriendelijke sfeer ontstaat. De keuken daarentegen biedt zorgvuldig ontworpen werkruimtes en is uitgerust met hoogwaardige apparatuur, zodat u gemakkelijk en elegant kunt koken.

Op de begane grond vindt u ook een prachtige kamer die wordt gebruikt als kantoor, ideaal voor professionals die hun bedrijf vanuit het comfort van hun huis willen beheren. Een goed uitgeruste damestoilet en een wasruimte met douche completeren dit niveau.

Boven wachten drie slaapkamers op u, waaronder de weelderige master suite. Deze laatste is voorzien van een enorme op maat gemaakte inloopkast, waar je gemakkelijk je talloze outfits, paar schoenen en accessoires in kunt opbergen. De master suite heeft ook een eigen badkamer, uitgerust met een vrijstaand bad en een luxe douche. Op de verdieping bevindt zich ook een ruime fitnessruimte, zodat u uw vorm kunt behouden zonder uw eigendom te verlaten.

Als u naar de kelder gaat, ontdekt u een gezellige bar, gelegen in de buurt van de familiekamer en de ruimte gewijd aan het biljartspel. Voor wijnliefhebbers is er een prachtige wijnkamer, met een capaciteit van ongeveer 1.500 flessen, zorgvuldig ingericht. Twee extra slaapkamers met inloopkasten bieden een comfortabele thuisruimte voor uw gezin en gasten.

Maar dat is nog niet alles! Terwijl u de buitenkant van dit prachtige pand verkent, wordt u verleid door een ingegraven zoutzwembad, ideaal voor momenten van ontspanning en verfrissing tijdens de warme zomerdagen. Een ruim terras nodigt u uit om buiten te eten en de schoonheid van de omgeving te bewonderen.

Ten slotte, om een onfeilbaar comfort en veiligheid te garanderen, wordt de stroomvoorziening van het pand gegarandeerd door een generator, zodat u in alle omstandigheden van gemoedsrust kunt genieten.

Dit prestigieuze landgoed biedt een onvergelijkbare leefomgeving, waarbij de pracht van de natuur wordt gecombineerd met modern comfort. Met zijn unieke faciliteiten, uitzonderlijke kenmerken en aandacht voor detail zal deze woning de hoogste verwachtingen overtreffen.
Wacht niet langer en neem contact met ons op!

INSLUITSELS
Zie bijlage-insluitsels

UITSLUITINGEN
Zie bijlage-Uitsluitingen

Ruimten

Slaapkamers5
Badkamers4

Oppervlaktes

Perceel80189 m²
Voorzieningen verzameld door AI.
Garage
Terras
Wijnkelder
Zwembad

828 Rg Chartier, Mont-Saint-Grégoire, QC J0J1K0, CA, Mont-Saint-Grégoire

SoortHuis
Bouwjaar2012