Coastal Charm biedt herenhuizen met drie slaapkamers te koop aan in Kyrenia

Turkije
Townhouse • 1 kamer(s) • 1 bed. • 1 bad. • 57 m² • referentie: KE170001
€ 186.337

Stap binnen in de levendige wijk Girne, Kyrenia, Noord-Cyprus, waar een nieuwe vermelding wacht. Girne, bekend om zijn adembenemende uitzichten op de kust en rijke geschiedenis, combineert moderne voorzieningen met traditionele charme. Of u nu langs de pittoreske haven slentert of het oude kasteel verkent, Girne fascineert met zijn unieke karakter en uitnodigende sfeer.

Ons nieuwste project, strategisch gepositioneerd in het hart van Girne, ligt 20 km van het bruisende stadscentrum en biedt gemakkelijke toegang tot winkels, restaurants en culturele bezienswaardigheden. Bewoners kunnen genieten van zonovergoten kusten en kristalhelder water, met het dichtstbijzijnde strand op een steenworp afstand. De nabijheid van de luchthaven zorgt voor gemakkelijke reisverbindingen, terwijl een nabijgelegen markt voorziet in de dagelijkse boodschappen.

Het project heeft een modern design en biedt herenhuizen met twee slaapkamers te koop en faciliteiten voor een comfortabele levensstijl. Geniet van gemoedsrust met vochtbestendige tanks, klimaat- en waterdichte dakbedekking en antislip buitenterras, waardoor kwaliteit en duurzaamheid in elk aspect van uw huis wordt gegarandeerd.

Ruimten

Kamers1
Slaapkamers1
Badkamers1

Oppervlaktes

Woonkamer57 m²

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.